Lifestyle|03.01.2019 15:20

Μαντόνα: Έκανε πλαστική για να μοιάζει στην Καρντάσιαν; (vid)

Newsroom

Περίεργες φωτογραφίες από την εμφάνιση της Βασίλισσας την Ποπ, Μαντόνα, κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο, λίγο μετά τη live εμφάνισή της στο εμβληματικό γκέι μπαρ, Stonewall Inn της Νέας Υόρκης.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει δείχνουν την Μαντόνα να τραγουδά στη σκηνή με τον 13χρονο γιο της, David, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οι πλάγιες λήψεις της διάσημης τραγουδίστριας αποκαλύπτουν τα περίεργα «φουσκωμένα» οπίσθιά της. Έχει κάνει επέμβαση ενίσχυσης γλουτών με εμφυτεύματα; Ή μήπως, όπως σχολιάζουν χιουμοριστικά κάποιοι χρήστες στα social, έχει βάλει κανονικά... μαξιλαράκια για να προκαλέσει σχόλια με την εμφάνισή της;  

T

Η Μαντόνα σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της Daily mail είναι εμμονική με τη γυμναστική και την ισορροπημένη διατροφή.

Προπονείται έξι φορές την εβδομάδα και έχει πάντα μαζί της ... φορητό γυμναστήριο με τα απαραίτητα. Κάνει κυκλική προπόνηση, yoga, πολεμικές τέχνες, boxing, βάρη κλπ. Μήπως όμως εκτός από την γυμναστική κατέφυγε και σε πλαστικό χειρουργό;

Η εικόνα της 60χρονης περφόρμερ παραξένεψε πολλούς χρήστες του Twitter, οι οποίοι σχολίασαν αρνητικά την παρέμβαση στο σώμα της: 

T
T
T
Madonna