Lifestyle|09.12.2020 09:52

GNTM 3: Αποχώρησε η Μαριαγάπη - Η συγκίνηση του Αιμιλιάνο και το δώρο που της έκανε

Newsroom

Σαν σύγχρονοι δανδήδες κλήθηκαν να ποζάρουν τα έξι επίδοξα μοντέλα του GNTM 3, το βράδυ της Τρίτης (8/12) για τη δοκιμασία αποχώρησης, η οποία έθεσε την Μαριαγάπη Ξυπολιά εκτός σπιτικού. Αριστοκρατικό ύφος, πολυτέλεια, ρομαντισμός, κοσμήματα και sur mesure ρούχα, ήταν τα στοιχεία, που συνέθεταν την αισθητική της φωτογράφησης, δια χειρός Στέφανου Παπαδόπουλου.

Όλα αυτά σε ένα τριπλό σκηνικό μέσα σε ένα πολυτελές σπίτι. Τα μοντέλα έπρεπε να αναπαραστήσουν σκηνές της εστέτ καθημερινότητας τους, παρέα με τον καλύτερο τους φίλο….ένα άλογο! Ο ξεχωριστός παρτενέρ ήταν αυτός που θα απέδιδε μια αίσθηση σουρεαλισμού στο τελικό κλικ, αλλά πρόσθεσε και πόντους δυσκολίας, σε μια από τις πιο εντυπωσιακές fashion καμπάνιες του GNTM 3.

Φτάνοντας σε ένα ακόμα πλατό, η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός, υποδέχθηκαν τους διαγωνιζόμενους και τις εντυπωσιακές τους λήψεις. Την καλύτερη λήψη πήρε ο Ανδρέας, ο οποίος κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και έτσι θα είναι αυτός που θα μοιράσει τα μειονεκτήματα στον ημιτελικό του GNTM 3, ενώ εκείνη που δεν κατάφερε να τους πείσει ήταν η Μαριαγάπη, που έχοντας βρεθεί πολλές φορές στην τελική δυάδα, τελικά είδε την πόρτα της εξόδου.

Λύγισε ο «πορσελάνινος» Αιμιλιάνος

Η συγκίνηση του Αιμιλιάνο που έπρεπε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη του έστω για λίγες ημέρες ήταν φανερή και δεν έκρυψε τα δάκρυά του, μιλώντας στην κάμερα. Μάλιστα, ο 20χρονος παίκτης θέλησε να χαρίσει μια από τις φωτογραφίες του στην αγαπημένη του για να τον θυμάται. Ήταν αυτή που τα μοντέλα είχαν φωτογραφηθεί στον πάτο μιας πισίνας και ο Αιμιλιάνο κρατά ένα τηλέφωνο. «Να προσέχεις. Θα τα πούμε έξω» είπε ο ένας στον άλλο. 

Αιμιλιάνο: «Η αυτοπεποίθηση είναι ένα κομμάτι που μου λείπει πολύ»

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3, τα επίπεδα του ανταγωνισμού για λίγο έπεσαν, καθώς ένα γράμμα οδήγησε τα παιδιά σε μια δοκιμασία διαφορετική από τις άλλες. Φτάνοντας στο στούντιο, συναντούν τον Γιώργο Καράβα και την life & business coach Νάνσυ Μαλλέρου, για μία εκ βαθέων συζήτηση. Τα επίδοξα top models κλήθηκαν να έρθουν αντιμέτωπα με τις ανασφάλειες τους, να τις αποδεχτούν και να τις μετατρέψουν σε δύναμη. 

Ο Αιμιλιάνος, ο οποίος είναι ένας αρκετά εσωστρεφής χαρακτήρας, αποκάλυψε ότι «καλώς ή κακώς είχα μια στέρηση στο να έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση για μένα. Γιατί βλέπεις συνεχώς ωραία άτομα μπροστά τους και μπαίνεις σε μια σύγκρισή μαζί τους, αλλά η αυτοπεποίθηση είναι ένα κομμάτι που μου λείπει πολύ. Θέλω να αλλάξω το πως μιλάω γιατί πολλοί μου λένε ότι μιλάω μέσα από τα δόντια μου και πολύ μονότονα, ρομποτικά». 

ΜαριαγάπηGNTMτελικός GNTMτελικός GNTM 3Star TVGNTM 3