Lifestyle|06.04.2019 17:25

Ο Κέβιν Χαρτ ξανασκέφτεται να παρουσιάσει τα Όσκαρ (vid)

Newsroom

Ο Κέβιν Χαρτ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις και αποκάλυψε πως επανεξετάζει το ενδεχόμενο να παρουσιάσει τελικά τα φετινά βραβεία Όσκαρ. Ο κωμικός ηθοποιός είχε αναγκαστεί να παραιτηθεί πριν ένα μήνα, εξαιτίας ομοφοβικών σχολίων που είχε κάνει στο παρελθόν.

«Μεγάλωσες. Απολογήθηκες. Απολογείσαι ξανά και ξανά. Το έκανες. Μην αφήνεις αυτούς τους ανθρώπους που σε κατηγορούν να κερδίσουν. Παρουσίασε τα Όσκαρ», του είπε η Έλεν. 

Η πίεση που του άσκησε πρέπει να ήταν μεγάλη, καθώς μετά την επιστροφή από το διαφημιστικό διάλειμμα, η παρουσιάστρια ανέφερε: «είμαστε πίσω με τον φετινό παρουσιαστή των Όσκαρ, Κέβιν Χαρτ». 

T

Την ίδια στιγμή οι αρμόδιοι σκέφτονται να πάνε ξανά σε ένα μοντέλο δύο παρουσιαστών, κάτι που τις προηγούμενες φορές απέτυχε οικτρά. Από τα πιο «δυνατά» ονόματα που λέγεται ότι εξετάζονται, είναι αυτό της Τζένιφερ Λόρενς.

Ωστόσο, τέτοια καθυστέρηση στο ζήτημα δεν έχει ξανασυμβεί. Η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων θα γίνει στις 22 Ιανουαρίου, ενώ η απονομή θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2019.

Κέβιν ΧαρτΌσκαρ