Lifestyle|24.12.2020 11:18

Άγριες Μέλισσες: Στο Διαφάνι ρίχνουν τα χαρτιά για να δουν αν θα πάνε τρίτη σεζόν

Newsroom

Η νέα χρονιά βρίσκει το Διαφάνι και τις «Άγριες Μέλισσες» με πολλές ίντριγκες, μυστικά που αποκαλύπτονται και νέα πρόσωπα που επηρεάζουν κομβικά τις εξελίξεις στη ζωή των τριών αδελφών Σταμίρη. Ο Λάμπρος δεν καταφέρνει να πάρει την Ελένη μακριά από το Διαφάνι και ο Μάνος Βόσκαρης «κάνει πιόνι» του τη Σοφούλα, θέλοντας να εδραιώσει τη θέση του στο χωριό. Σε μια προσπάθειά του να κακοποιήσει πάλι την Ελένη, ο Μάνος βλέπει το νέο της πρόσωπο και η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη των εγκλημάτων του ξεκινά!

Η σειρά του ΑΝΤ1 δεν θα μας κρατήσει συντροφιά εν μέσω των εορτών. Οι «Άγριες Μέλισσες» έδειξαν το τελευταίο επεισόδιο για τη φετινή χρονιά χθες, Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, μία ημέρα πριν την παραμονή των Χριστουγέννων και θα επιστρέψουν με νέα επεισόδια στις 11 Ιανουαρίου του 2021.

Διαβάστε ακόμα: Άγριες Μέλισσες spoiler: Το νέο πρόσωπο στη σειρά - Ξέρει τα μυστικά του Βόσκαρη & Άγριες Μέλισσες 2021: Όσα θα δούμε τη νέα χρονιά- Πρόσωπα και αποκαλύψεις

Η Θεοφανία Παπαθωμά, ως λάτρης των social media, δημοσιεύει συχνά βίντεο από τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες». Αυτή τη φορά, η «Βιολέτα» υπό το βλέμμα του παπά Γρηγόρη ζητάει από τον Προκόπη να ρίξει τα χαρτιά για να δουν αν η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 θα πάει για τρίτη σεζόν. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, η πρόθεση του σταθμού είναι να παρατείνει τη σειρά τουλάχιστον κατά τρεις μήνες, ως τα Χριστούγεννα του 2021, ικανοποιώντας το φανατικό κοινό των «Άγριων Μελισσών». Σε περίπτωση, όμως, που η σειρά ολοκληρωθεί τον Ιούνιο, το συγγραφικό δίδυμο, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, σχεδιάζει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα. 

Το εναλλακτικό σενάριο που έχουν για την επόμενη σεζόν, θα είναι επίσης σειρά εποχής, αλλά θα κάνει χρονικό άλμα από την δεκαετία ’50-’60, όταν και διαδραματίζονται οι περιπέτειες των αδελφών Σταμίρη, στη δεκαετία του ’80. Ο τίτλος της νέας σειράς που θα διαδεχθεί τις «Άγριες Μέλισσες» είναι «Το ντέρτι», σχετίζεται με την λαϊκή μουσική και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

ANT1Άγριες μέλισσεςΜελίνα Τσαμπάνη