«Ασυγκράτητος» ο Πυργίδης με τη Μαλέσκου: «Είσαι ένας τυφώνας που δεν μπορώ να ανταπεξέλθω»
NewsroomΚαλεσμένος στην εκπομπή «Love it» βρέθηκε ο Δημήτρης Πυργίδης, ο οποίος, σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, δεν σταμάτησε να κάνει κομπλιμέντα στην Ιωάννα Μαλέσκου. «Είσαι μια θεά, είσαι απίστευτη. Τα λόγια είναι περιττά, δεν μπορείς να την κοιτάς για πολύ» τόνισε την ώρα που έκατσε στον κόκκινο καναπέ της εκπομπής. «Πάρα πολύ ωραία τα λες, απλά εγώ δεν μπορώ να ακούσω, θα ακολουθήσω μια δικιά μου σκαλέτα» πρόσθεσε.
Η παρουσία της Μαλέσκου τον αποδιοργάνωνε συνεχώς με αποτέλεσμα να τη φλερτάρει ανοιχτά από ένα σημείο και μετά. «Τα λες πολύ όμορφα. Είσαι ένας τυφώνας που δεν μπορώ να ανταπεξέλθω» της είπε, κάνοντας τον Βασίλη Γρηγορόπουλο να του πει πως νιώθει ότι κρατάει το φανάρι. «Δεν την φλερτάρω την Ιωάννα» δήλωσε, αλλά δεν έγινε πιστευτός.
«Μη με κοιτάς έτσι Ιωάννα. Με αυτό το βλέμμα. Με καρφώνει. Η Ιωάννα μου φταίει» υπογράμμισε στον Βασίλη. «Η Ιωάννα είναι καταιγίδα φουλ. Απλά θέλω να σου πω τους καλεσμένους σου μην τους κοιτάς στα μάτια γιατί δεν μπορούν να μιλήσουν» αποχαιρετώντας την.
- Ποια αγροτικά μπλόκα «σπάνε»: Οι αποφάσεις των συνελεύσεων για το μέλλον των κινητοποιήσεων
- Μαρουσάκης: Οι επτά περιοχές που θα επηρεαστούν από τις καταιγίδες - Πότε θα «χτυπήσουν» την Αττική
- Γροιλανδία: Ποια είναι η επίλεκτη στρατιωτική μονάδα της Δανίας που περιπολεί από τα χρόνια του Β'ΠΠ
- Τυραννόσαυρος Ρεξ: Η μελέτη που αλλάζει όλα όσα γνωρίζαμε για τους δεινόσαυρους - Τα νέα στοιχεία