Lifestyle|17.03.2021 17:24

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δεν θεωρώ τη Ζοζεφίν τραγουδίστρια»

Newsroom

Γέλιο, συγκίνηση και πολλές εκπλήξεις είχε ο τελικός του «Just The 2 Of Us». Τα τρία ζευγάρια -ο Αναστάσιος Ράμμος με την Κατερίνα Ζαρίφη, ο Λευτέρης Πανταζής με τη Ζωή Δημητράκου και η Ζοζεφίν με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο- έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό επάνω στη σκηνή και μας χάρισαν μοναδικές και αξέχαστες εμφανίσεις. Η αγωνία μέχρι το φινάλε χτύπησε κόκκινο, ενώ το ζευγάρι που κατάφερε να εντυπωσιάσει περισσότερο την κριτική επιτροπή, αλλά και το κοινό ήταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Ζοζεφίν, οι οποίοι κατάφεραν να σηκώσουν την… κούπα.

Την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων την έκανε ο Νίκος Κοκλώνης μετά την εμφάνιση της Άννας Βίσση, η οποία βρέθηκε για πρώτη φορά στο ίδιο πλατό με τη Δέσποινα Βανδή και τραγούδησαν μαζί μεγάλες επιτυχίες τους.

Δύο μέρες μετά τη νίκη τους, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Ζοζεφίν βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μίλησαν για όλη την εμπειρία που έζησαν στο J2US, ενώ ξεκαθάρισαν πως δεν είναι ζευγάρι. «Νομίζω ότι το J2US με βοήθησε πολύ γιατί με γνώρισε ο κόσμος καλύτερα. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Κοκλώνη που μας έδωσε την ευκαιρία. Περάσαμε πολύ όμορφα, μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε πολλά πράγματα. Επικεντρωθήκαμε στη δουλειά μας. Δουλεύω τόσα χρόνια γι’ αυτό που κάνω και ήρθε η ώρα να το δείξω και στους τηλεθεατές και όσους με στηρίζουν και πάλευα. Συγκινηθήκαμε και οι δυο και κλαίγαμε έπειτα από αυτή την ερμηνεία» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Ζοζεφίν.

«Και να μην παίρναμε το έπαθλο ήταν σαν να το είχαμε πάρει. Αυτά που έκανα με τη Ζοζεφίν και οι παρέες με τα παιδιά ήταν όλοι τόσο επαγγελματίες και δεν υπήρχαν κόντρες. Δεν γνωριζόμασταν στην αρχή. Δεν μπορούσα να ακολουθήσω αυτό που κάνει η Ζοζεφίν, που τραγουδά, χορεύει, φορά όλα αυτά τα χρώματα. Ήμουν πιο δραματικός και πιο δωρικός. Αν ήμουν με άλλον στο J2US δεν θα κέρδιζα» είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος ξεκαθάρισε πως οι δυο τους δεν είναι ζευγάρι και ο ίδιος είναι ελεύθερος.

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Η Ζοζεφίν τραγουδάει σαν cartoon»

Παράλληλα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και τόνισε ότι «Ζοζεφίν δεν θα έπαιζα με τίποτα στην εκπομπή γιατί δεν τη θεωρώ τραγουδίστρια. Την θεωρώ μια πολύ ωραία κοπέλα, η οποία τραγουδάει σαν cartoon. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι είναι καθηγήτρια στο J2US. Είναι άλλο ένα ενδεικτικό του πόσο αστεία είναι μερικά σόου ή ριάλιτι».

«Βλέπουμε καλλιτέχνες, οι οποίοι είναι μέτριοι να λένε έλα στη δική μου ομάδα και θα σε κάνω μεγάλη και τρανή, ενώ τώρα πια ούτε εγώ δεν μπορώ να είμαι μεγάλος και τρανός. Ευνοήθηκαν άνθρωποι μέσα από το "The Voice", κάνοντας γνωστότερο το brand name τους, τη σφραγίδα τους, το ρεπερτόριό τους. Τα πρώτα χρόνια ευνοήθηκε πολύ η Μελίνα Ασλανίδου, τα τελευταία χρόνια ευνοήθηκε πολύ ο Μουζουράκης και ο Μαραβέγιας. Τα παιδιά, όμως, δεν ευνοήθηκαν» συμπλήρωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ποσειδώνας ΓιαννόπουλοςΖοζεφίνJ2US