Τάκης Ζαχαράτος: Τι είπαν στο τηλέφωνο Βίσση και Βανδή πριν την κοινή εμφάνιση
NewsroomΈνα διαφορετικό παρασκήνιο της ιστορικής τηλεοπτικής συνάντησης της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή του J2US «αποκαλύπτει» με τη γνωστή του θεατρικότητα και το χιούμορ του ο Τάκης Ζαχαράτος. Σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που κοινοποίησε στο Instagram ο Ζαχαράτος μιμείται τις δύο γνωστές τραγουδίστριες, και καταγράφει το σημαντικό τηλεφώνημά τους πριν εμφανιστούν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή. Τι θα φορέσουν, τι θα τραγουδίσουν και η κυπριακή προφορά της Άννας Βίσση!
Διαβάστε ακόμα: Δέσποινα Βανδή: Πρωτοχρονιά 2021 με τα «Σεντόνια» από την Άννα Βίσση
«Άννα –Δέσποινα. Ε ναι ! Δεν μπορούσα να αντισταθώ σε αυτό το πρωτοχρονιάτικο δώρο. Δείτε αποκλειστικά εδώ τι συνέβη στα backstage λίγο πριν την ιστορική συνύπαρξη Άννας – Δέσποινας!» έγραψε ο Τάκης Ζαχαράτος στην ανάρτησή του.
- Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν απειλεί με «ολοκληρωτικό πόλεμο» - Στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή αναπτύσσουν οι ΗΠΑ
- Το χρονικό της φονικής κακοκαιρίας: Δύο φάσεις βροχής και καταιγίδων που «βύθισαν» τη Γλυφάδα
- Αδιανόητο περιστατικό στα Βριλήσσια: Άνδρας παρέσυρε υπάλληλο των ΕΛΤΑ με το αυτοκίνητο για.. ένα δέμα
- Ποιος θυμάται την ηρωίδα της Σκιάθου που ρίσκαρε τη ζωή της, προδόθηκε, βασανίστηκε, τιμήθηκε από ξένους και πέθανε πάμπτωχη και ξεχασμένη;