Lifestyle|09.01.2021 09:12

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το βίντεο για τα γενέθλιά του και η αποκάλυψη της ηλικίας του

Newsroom

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο «Survivor». Ο ίδιος έχει κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού μετά το παιχνίδι επιβίωσης και έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση με τους φανς του.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο Ντάνος με αφορμή τα γενέθλιά του, θέλησε να κάνει τον προσωπικό του απολογισμό. Παράλληλα, αποκάλυψε την ηλικία του και ευχαρίστησε τον κόσμο που από την πρώτη στιγμή στέκεται στο πλευρό του.

«39 χρόνια μετά για μένα, και υποψιάζομαι, για τον καθένα, η ζωή αποδεικνύεται μια συνεχής πρόκληση, όπου η ταυτότητα του ανθρώπου σπάζει και ξαναχτίζεται, χαλάει και ξαναφτιάχνεται. Είμαστε ταυτόχρονα το δημιούργημα και τα ερείπια της διαδικασίας αυτής. Πιθανόν να είναι ευτύχημα. Αλλιώς, τι αξία θα είχε η ζωή αν αυτό που γίναμε με το που αγγίξαμε την ενηλικίωση, είναι το τελικό αποτέλεσμα, σε ένα δρόμο πολύ πιο μακρύ από τα δεκαοκτώ μας χρόνια;

T

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την ύπαρξη σας και τη "σχέση" μας» έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τη συμμετοχή του στο «Survivor» που του χάρισε και τη νίκη. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανήρτησε και ένα βίντεο, με αστείες στιγμές από την καθημερινότητά του, ενώ παράλληλα ακούγεται το τραγούδι «Δεν μεγαλώνω» του Διονύση Σχοινά.

T
ΝτάνοςγενέθλιαΓιώργος ΑγγελόπουλοςSurvivor