Lifestyle|11.01.2021 18:12

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Θα της λείψουν τα καλλυντικά και οι βλεφαρίδες της στο Survivor 4

Newsroom

Στην ομάδα των «Διασήμων» εντάχθηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Η νέα παίκτρια του «Survivor 4» γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η καταγωγή της είναι από την Νιγηρία και έχει έξι αδέρφια. Σπούδασε δημοσιογραφία, έχει δουλέψει σε τηλεοπτικές παραγωγές ενώ παράλληλα τα τελευταία πέντε χρόνια διατηρεί το δικό της ινστιτούτο ομορφιάς.

«Όλοι είμαστε Μαχητές. Πάμε για να πάρουμε το έπαθλο. Θα αγωνιστούμε όλοι. Θα μπούμε στο στίβο μάχης δυναμικά. Πραγματικά αγωνιώ. Γενικά, είμαι ένας άνθρωπος που γυμνάζομαι, είμαι πολύ δραστήρια και τώρα θέλω να μπω για δω μέχρι που μπορούν να φτάσουν τα όρια μου. Πιστεύω ότι θα με δυσκολέψει η υψοφοβία που έχω και λίγο το νερό, γενικά ότι έχει σχέση με τη θάλασσα» ανέφερε η νέα παίκτρια του «Survivor 4» στην εκπομπή «Love it», λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του ΣΚΑΪ, κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης, θα της λείψουν η περιποίηση, τα καλλυντικά και οι βλεφαρίδες της. Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δεν μπήκε στο «Survivor 4» για να κάνει φιλίες και δημόσιες σχέσεις με τους άλλους γιατί στο μυαλό της έχει μόνο ένα πράγμα, να είναι εκείνη η νικήτρια.

Survivor 4Ελίζαμπεθ ΕλέτσιSurvivor