Lifestyle|12.01.2021 14:48

Μιχάλης Ρέππας: Δεν ξέρω αν έκαναν καλά στον ΑΝΤ1 που με επέλεξαν για το All Star YFSF

Newsroom

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα του «All Star Your Face Sounds Familiar». Tο σόου μιμήσεων του ΑΝΤ1, με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του νέου έτους με συμμετέχοντες από τους προηγούμενους κύκλους.

Οι παίκτες που επιστρέφουν είναι οι Θανάσης Αλευράς, Ίαν Στρατής, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κατερίνα Στικούδη, Ματθίλδη Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπας, Μπέττυ Μαγγίρα, Τάνια Μπρεάζου και ο Κρατερός Κατσούλης, ενώ στην κρητική επιτροπή φημολογείται ότι θα καθίσουν ο Μιχάλης Ρέππας, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Μιμή Ντενίση και ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ο δημιουργός μεγάλων επιτυχιών, Μιχάλης Ρέππας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε στην απόφασή του να αναλάβει τον ρόλο του κριτή, ενώ αποκάλυψε και το δεύτερο πρόσωπο που έχει συμφωνήσει και θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή.

«Είμαστε εδώ πέρα για το “All Star Your Face Sounds Familiar”. Θα είμαι στην κριτική επιτροπή. Το έχω δει πολλές φορές. Έχω υπ' όψιν και τις τέσσερις σεζόν που έχει κάνει. Δεν ξέρω αν κάνανε σωστά που με επέλεξαν γιατί εγώ νομίζω ότι θα βάζω σε όλους 10! Δεν νομίζω ότι έχει κλείσει η επιτροπή. Θα είναι σίγουρα ο Τάκης Ζαχαράτος. Αυτό ξέρω» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Ρέππας.

All Star Your Face Sounds FamiliarΜιχάλης ΡέππαςΑΝΤ1