Σταύρος Ζαλμάς: «Έπαθα καρκίνο στο στόμα, φυματίωση και μου έπεφταν τα μαλλιά»
NewsroomΟ Σταύρος Ζαλμάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές», του οποίου η συνέντευξη θα προβληθεί σήμερα στις 20:00 και οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον δημοφιλή και πλέον διεθνή ηθοποιό, σε μια απροσδόκητη και εντυπωσιακή αφήγηση της ζωής του.
Μέσα από την εκπομπή «Pop Up» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του γνωστού ηθοποιού, στην οποία μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε την περίοδο που εργαζόταν σε τράπεζα πριν ακόμα αποφασίσει να ασχοληθεί με την υποκριτική.
«Με έπνιγε και δεν ήταν μόνο αυτό. Είχα μέσα μου τη φλόγα της υποκριτικής που με έκαιγε. Κουβαλούσα πάρα πολύ δύσκολα τον Ζαλμά μέσα μου. Το πρώτο σύμπτωμα ήταν η απώλεια της λίμπιντο σε μια νεαρή ηλικία. Το δεύτερο ήταν η βλεφαρόπτωση, μου έπεφταν τα μαλλιά, αδυναμία να ξυπνήσω το πρωί, εν συνεχεία καρκίνος και φυματίωση. Όλα αυτά προς το τέλος της θητείας μου, λίγο πριν παραιτηθώ. Έξι μήνες μετά την παραίτησή μου δεν είχαν αφήσει κανένα ίχνος. Για τη φυματίωση έκανα θεραπεία» είπε ο Σταύρος Ζαλμάς.
- Επιστήμονες ανακάλυψαν τον τέταρτο γνωστό τύπο μεταδοτικού καρκίνου στον κόσμο
- Μουντιάλ 2026: «Θα ανατινάξω τον Μέσι με τέσσερις βόμβες» - Οι τρομοκρατικές απειλές που ερεύνησε το FBI
- Φρίκη στην Κρήτη: Τουρίστας μπήκε σε κατάστημα και ρώτησε πόσο «κοστίζει» ανήλικο κορίτσι για να ασελγήσει πάνω του
- Marfin: «Δεν έχω καμία σχέση με την επίθεση» λέει η 46χρονη - Τι αποκάλυψε στους αστυνομικούς