Lifestyle|14.01.2021 11:10

Survivor 4: Ανατροπή στην αποχώρηση - Ξανά στο νοσοκομείο η Κάτια Ταραμπάνκο

Newsroom

Με μια μεγάλη ανατροπή έκλεισε το χθεσινό επεισόδιο του «Survivor 4». Ο Πάνος Καλλίδης και ο Γιώργος Κοψίδας ισοβάθμησαν και βρέθηκαν μαζί στον τάκο, ενώ το βράδυ της Τρίτης (12/1), οι «Διάσημοι» ξαναψήφισαν και υποψία βγήκε η Ανθή Σαλαγκούδη. Ο λαϊκός τραγουδιστής δεν περίμενε να ήταν υποψήφιος και στενοχωρήθηκε που ο Τριαντάφυλλος ήταν ένας από τους παίκτες, που τον ψήφισαν.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Κάτια Ταραμπάνκο απουσιάζει και βρίσκεται ξανά στο νοσοκομείο, καθώς το πρόβλημα υγείας που έχει, συνεχίζει να την ταλαιπωρεί. Έτσι, η παράγωγη του ριάλιτι επιβίωσης μετά τις δύο απανωτές αποχωρήσεις από την κόκκινη ομάδα και την απουσία της Κάτιας, αποφάσισε να μην φύγει κανείς αυτή την εβδομάδα από το «Survivor 4». Οι τρεις υποψήφιοι ανακουφίστηκαν με αυτήν την αλλαγή, ενώ θετικά φάνηκε ότι το πήρε κι η ομάδα των «Μαχητών», κρίνοντας ότι οι «Διάσημοι» βιώνουν την πιο δύσκολη φάση τους.

Η Κάτια Ταραμπανκό ακόμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στο «Ευτυχείτε», η Κάτια Ταραμπάνκο βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο και η συμμετοχή της στο «Survivor 4» κρίνεται αβέβαιη. Οριστικά νέα θα υπάρχουν μέσα στις επόμενες ώρες, ενώ η τελική απόφαση ανήκει φυσικά στους γιατρούς.

«Το αυτοάνοσο που ταλαιπωρεί την Κάτια τη βάζει δεύτερη φορά στο νοσοκομείο. Μου είπαν ότι έχει χάσει πάρα πολλά κιλά και δε μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Από στιγμή σε στιγμή θα μάθουμε από τους γιατρούς αν θα επιστρέψει στο «Survivor 4» ή δεν μπορεί να συνεχίσει» ανέφερε η δημοσιογράφος του OPEN.

Survivor 4Κάτια ΤαραμπάνκονοσοκομείοSurvivor