Lifestyle|15.01.2021 12:49

Λένα Μαντά για Ανδρέα Γεωργίου: «Είναι αχάριστος, δεν μου είπε ένα ευχαριστώ»

Newsroom

Καλεσμένη στη ιντερνετική εκπομπή της Χρίσλας Γεωργακοπούλου βρέθηκε η Λένα Μαντά, η οποία χαρακτήρισε τον Ανδρέα Γεωργίου αχάριστο, ενώ δήλωσε πως δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ για το «Βαλς με 12 θεούς». Απόσπασμα από τη συνέντευξη προβλήθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου

«Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε με τον Ανδρέα Γεωργίου ούτε με τον Κούλλη Νικολάου, που ήταν ο παραγωγός της σειράς "Βαλς με 12 θεούς". Το πρόβλημά μου εμένα πάντα και αντιδρώ άσχημα είναι όταν ο άλλος με αδικεί. Έπειτα από αυτή τη σειρά, άνοιξαν διάπλατα γι' αυτούς τους ανθρώπους οι πόρτες του ΑΝΤ1. Δεν είπαν ποτέ ένα ευχαριστώ. Ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου είναι αχάριστοι και δεν το λέω με καμία ντροπή. Δεν με πήραν ποτέ ένα τηλέφωνο και να μου πουν: "Ρε Λένα, να 'σαι καλά"» ανέφερε, αρχικά, η γνωστή συγγραφέας.

«Δεν πήρα ούτε ένα ευρώ από τη μεταφορά του βιβλίου. Μου είπαν ότι δεν είχαν λεφτά. Όταν αυτό το πράγμα ήρθε στον ΑΝΤ1 και προβλήθηκε για δύο σεζόν και φάγανε ψωμί από αυτή τη δουλειά, μπράβο τους, αλλά πάρε ένα ρημάδι τηλέφωνο για να πεις ένα ευχαριστώ» πρόσθεσε η Λένα Μαντά.

Θυμίζουμε ότι το «Βαλς με 12 θεούς» έκανε πρεμιέρα το 2013, με πρωταγωνιστές την Κάτια Δανδουλάκη, τον Μάνο Παπαγιάννη, τον Στράτο Τζώρτζογλου και πολλούς ακόμα ταλαντούχους ηθοποιούς. Η σειρά του ΑΝΤ1, η οποία ήταν βασισμένη στο ομώνυμο best seller της Λένας Μαντά, κράτησε για δύο σεζόν και προοριζόταν αρχικά για το prime time, αλλά κατέληξε στην καθημερινή απογευματινή ζώνη του σταθμού. Τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Δημήτρης Δεμοιράκος, ενώ το σενάριο η Μαρία Γεωργιάδου.

Ανδρέας ΓεωργίουΛένα Μαντά