Lifestyle|17.01.2021 18:59

Survivor 4: Πώς ψηφίζουν οι «κλίκες» - Νέοι παίκτες μπαίνουν στο ριάλιτι

Newsroom

Δεν είναι για να πέφτει κανείς από τα σύννεφα... Στις παραλίες των «Διάσημων» και των «Μαχητών» του «Survivor 4» οι ομάδες έχουν τις συμπάθειες και τις αντιπάθειές τους. Με συναισθηματικά κριτήρια και με βάση τις «κλίκες» φαίνεται ότι ψήφισαν οι «Διάσημοι» τους παίκτες προς αποχώρηση, φέρνοντας υποψήφιο τον Γιώργο Κοψιδά, που είναι ένας δυνατός παίκτης. Στην εκπομπή «LoveIt» συζητήθηκαν οι υπο-ομάδες που βρίσκονται σε διάσπαση με στρατόπεδα να δημιουργούνται και στις δύο παραλίες.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ο Κοψιδάς, ο Αλέξης ο Τριαντάφυλλος και η Κάτια είναι η μία ομάδα και οι: Ανθή, Αννα Μαρία, Περικλής και Ελευθερία η άλλη υπο-ομάδα. Ο Πάνος Καλλίδης είναι μία ομάδα... μόνος του! Βέβαια η Ελίζαμπεθ Ελέτσι την Κυριακή (17/1) φαίνεται να λέει ότι έχει φέρει νίκες στην ομάδα των «Διασήμων» και τάραξε τη «βασίλισσα» Κάτια, την οποία πέταξε από τον θρόνο της. Η Κάτια Ταραμπάνκο τσακώθηκε με την ομάδα όταν αποκαλύφθηκε ότι έφαγε στα κρυφά μια ποσότητα ρυζιού, ενώ λόγω του προβλήματος στην υγεία της δεν είναι ξεκάθαρο αν θα επιστρέψει στο παιχνίδι.

Το αγώνισμα επάθλου της Κυριακής φέρνει τους παίκτες στον στίβο μάχης με δεμένα τα μάτια. Ένα αγώνισμα στο οποίο έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν οι «Διάσημοι» αφού δεν στηρίζεται σε δοκιμασία δύναμης. Αν χάσουν οι «Διάσημοι» θα μείνουν για άλλη μια φορά «πεινασμένοι».

Βαλέρια Χοψονίδου -Ηλίας Μπόγδανος μπαίνουν στους «Διάσημους»

Μέχρι τον Φεβρουάριο θα γίνουν προσθήκες παικτών στις δύο ομάδες με τον Ηλία Μπόγδανο και τη Βαλέρια Χοψονίδου να βρίσκονται ένα βήμα πριν το ριάλιτι. Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» απαθανάτισε τους τρεις παίκτες, λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο. Ο Ηλίας Μπόγδανος όπως αποκάλυψε το «Έλα Χαμογέλα» κλήθηκε να πάρει την απόφαση σε ένα 24ωρο. Πρόκειται για έναν πολύ δυνατό παίκτη, που κάνει τρίαθλο και μποξ. Ο Ηλίας θα φέρει στην καλύβα και την κιθάρα του. 

Η Βαλέρια Χοψονίδου μαζί με την αδελφή της, Ολυμπία και ο Ηλίας Μπόγδανος
Γιώργος ΚοψιδάςΕλίζαμπεθ ΕλέτσιΚάτια ΤαραμπάνκοΤριαντάφυλλοςSurvivorSurvivor 4