Lifestyle|20.01.2021 00:08

Survivor 4: H ομάδα που θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία και ο υποψήφιος προς αποχώρηση

Newsroom

Οι ομάδες άλλαξαν, όμως, ορισμένες διαμάχες επιμένουν στο «Survivor 4». Οι «Μπλε» και οι «Κόκκινοι», που σχηματίστηκαν μετά τις επιλογές του Τζέιμς Καφετζή και Γιώργου Κοψιδά, αναμετρούνται για μία ακόμα φορά στο στίβο μάχης. 

Στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, νικητές ήταν οι «Μπλε» με την ομάδα του Γιώργου Κοψιδά να βρίσκεται για άλλη μία φορά στη δυσάρεστη θέση να επιλέξει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Η Ανθή Σαλαγκούδη πήρε σχεδόν όλους τους ψήφους και σχολίασε: «Τα παιδιά παίζουν με άλλους όρους, είναι διαφορετικά από μένα, προφανώς έχουμε διαφορές στον τρόπο σκέψης. Ο δικός μου είναι πιο διασκεδαστικός και πιο ομαδικός για τα δικά μου δεδομένα».

Παράλληλα, το αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία βασίζεται στη συνεργασία μεταξύ των παικτών. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να κουβαλήσουν πράγματα μέχρι να φτάσουν στον τελικό στόχο. Νικητές θα είναι γι' άλλη μία φορά η ομάδα του Τζέιμς Καφετζή με τους «Κόκκινους» να πηγαίνουν ξανά στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον παίκτη που θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα στο «Survivor 4». Σύμφωνα με τα spoiler, ο Περικλής Κονδυλάτος θα είναι αυτός που θα καθίσει δίπλα στην Ανθή Σαλαγκούδη

Γιώργος ΚοψιδάςασυλίαSurvivorSurvivor 4