Lifestyle|23.01.2021 14:27

Survivor 4: «Ο Τζέιμς μοιάζει με τον πρίγκιπα Χάρι» λέει φίλος του Καφετζή

Newsroom

Ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στο «Survivor 4» είναι ο Τζέιμς Καφετζής. Ο 24χρονος παίκτης δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία. Έχει σπουδάσει φαρμακευτική χημεία στην Αγγλία. Ζει και αναπνέει για τη θάλασσα και μάλιστα πριν δύο χρόνια διέσχισε με ένα ιστιοπλοϊκό τον Ατλαντικό Ωκεανό παρέα με τον πατέρα του και τον αδερφό του, τρώγοντας για 20 ημέρες από ένα παξιμάδι την ημέρα. Θεωρεί ότι η πείνα είναι παιχνίδι μυαλού και ότι μπορεί αν ανταπεξέλθει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό που του λείψει στο «Survivor» είναι το κινητό του, μιας και είναι εθισμένος στα social media. Τον ενοχλούν η αδικία και το κουτσομπολιό. Η ασυλία είναι το πιο σημαντικό έπαθλο για εκείνον, γιατί έτσι θα μπορέσει να παραμείνει περισσότερο στο παιχνίδι. 

Το πρωί του Σαββάτου (23/1), ο Γιώργος Βασιλόγλου μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την πορεία του Τζέιμς στο ριάλιτι επιβίωσης, επισήμανε ότι ο φίλος του μοιάζει με τον πρίγκιπα Χάρι και σχολίασε τον καβγά με τον Τριαντάφυλλο. «Είναι αναμενόμενο δύο άτομα που είναι τόσο καιρό στο ίδιο μέρος να έχουν τριβή. Από μικρός είχε το βλέμμα του ηγέτη και τη στόφα. Ήταν ο αρχηγός της ομάδας στο ποδόσφαιρο, ήταν πάντα ο οργανωτής αλλά όχι να δίνει εντολές». 

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι αν ο Τζέιμς Καφετζής κερδίσει το «Survivor 4» θα χρησιμοποιήσει τα λεφτά για να κάνει ταξίδια. «Επίσης θα βοηθήσει και πολύ κόσμο γιατί δεν είναι από τα άτομα που ξοδεύουν ανούσια. Επίσης, είναι ελεύθερος και όταν γυρίσει θα ασχοληθεί και με αυτό το θέμα» είπε ο φίλος του.

SurvivorSurvivor 4Πρίγκιπας ΧάριΣΚΑΪ