Lifestyle|24.01.2021 14:11

Survivor 4: «Στα αγωνίσματα ήμουν σαν τη Σαλαγκούδη» σχολιάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Newsroom

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» και μίλησε για τη συμμετοχή της στο «Survivor πριν από τρία χρόνια. «Ήταν μια επιλογή ζωής και δεν το μετανιώνω. Τώρα που το παρακολουθώ μου ανοίγει πάρα πολύ την όρεξη» ανέφερε με χιούμορ η παρουσιάστρια. 

Στη συνέχεια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε ότι πέρασε πολύ ωραία στο ριάλιτι επιβίωσης και έχει ευχάριστες αναμνήσεις από εκείνη την περίοδο. «Με Survivor αναθεώρησα πολλά πράγματα και θυμήθηκα από πού ξεκίνησα. Είναι μία εσωτερική διαδικασία, που μόνο ο καθένας που έχει πάει εκεί το ξέρει. Δεν μπορείς να το περιγράψεις με λόγια. Είναι πολύ δύσκολο να το μεταφέρεις όλο αυτό. Παλεύεις για τη ζωή σου. Δεν το φανταζόμουν ότι θα ήταν έτσι.

Δεν έχω ταυτιστεί με κάποιον παίκτη, αλλά στις αθλητικές επιδόσεις ήμουν κοντά σαν την Ανθή Σαλαγκούδη. Είμαι πολύ βολική και ο κόσμος είχε άλλη εικόνα και δεν το περίμενε ότι θα είμαι τόσο συγκαταβατική στη συμβίωση. Πέρασα πολύ ωραία στο Survivor, έχω πολύ καλές αναμνήσεις και γενικά το άντεξα οπότε μπορεί και να πήγαινα στο All Star Survivor.  Τότε δεν το είχα πολύ με τη γυμναστική, τώρα δεν θα ήμουν πολύ καλύτερη; Τα χαρακτηριστικά του εαυτού μου είναι τα ίδια» τόνισε η ίδια.

Τέλος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε ότι έχει αγαπήσει πολύ τη γυμναστική τους τελευταίους μήνες. Παίζει τένις, πηγαίνει για τρέξιμο και κάνει kick boxing. 

SurvivorΚωνσταντίνα ΣπυροπούλουSurvivor 4Ανθη Σαλαγκούδη