Lifestyle|25.01.2021 15:39

Φάρμα: Στην τελική ευθεία η επιλογή των celebrities - Παρουσιαστής ο Σάκης Τανιμανιδης

Newsroom

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη «Φάρμα», με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Το τηλεοπτικό project που παρουσίασε για πρώτη φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και στη συνέχεια ο Ηλίας Bαλάσης επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Το πρωί της Δευτέρας (25/1), ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε καλεσμένος στη δεύτερη πρεμιέρα για φέτος του «Πρωινού» και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα, μέχρι να μείνει έγκυος, ενώ ανακοίνωσε ότι θα είναι ο παρουσιαστής στη «Φάρμα». «Μπαίνουμε με το δεξί στον ΑΝΤ1. Είμαι ενθουσιασμένος, χαμογελώ μέχρι τα αυτιά» ανέφερε, αρχικά, ο παρουσιαστής.

«Δεδομένου ότι αποφάσισα να είμαι εδώ στην Ελλάδα οποιοδήποτε project τηλεοπτικό ή μη με έφερνε μακριά από τη γυναίκα μου για έξι μήνες και τη δίδυμη κύηση δεν το συζητάμε. Έτσι θα έπρεπε να βρω κάτι εδώ. Δεν σημαίνει ότι δεν θα ήθελα να συνεχίσω την τηλεόραση και από την πλευρά του παρουσιαστή και από την πλευρά του δημιουργού και παραγωγού. Μέσα από συζητήσεις που γίνανε και μου έκανε το "κλικ" σχετικά γρήγορα ήταν να έρθω βασικά στον ΑΝΤ1. Η "Φάρμα" είναι ένα στοιχείο της μεγαλύτερης σχέσης που θα αποκτήσω. Βέβαια θα κάνω κι άλλα πράγματα. Έχουμε ήδη κλείσει κι άλλα πράγματα. Εδώ στον ΑΝΤ1 υπάρχουν στελέχη με τα οποία είμαι φίλος εδώ και χρόνια. Αυτό βοήθησε πολύ στην απόφασή μου. Είχα προτάσεις και από άλλα κανάλια» πρόσθεσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Αυτοί είναι οι πρώτοι παίκτες της «Φάρμας»

Παράλληλα, η κάμερα του «Πρωινού» συνάντησε τους πρώτους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης κατά την επίσκεψή τους σε κέντρο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εξασφάλισε ορισμένες δηλώσεις τους. Ανάμεσα στα ονόματα που θα βρίσκονται στη «Φάρμα» είναι οι: Στράτος Τζώρτζογλου, Κώστας Γκρέκας, Γιώργος Χειμωνέτος, Θανάσης Πάτρας, Θανάσης Βισκαδουράκης και Μαρία Μιχαλοπούλου, η γνωστή ως αγρότισσα του GNTM. Δύο ονόματα, επίσης, που ακούστηκαν από την εκπομπή ότι σκέφτονται να πουν το μεγάλο «ναι» είναι η Ιρένε Τροστ και η Μαρία Φραγκάκη.

Σάκης Τανιμανίδης: «Δεν βλέπω το Survivor γιατί μου λείπει»

Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο Σάκης Τανιμανίδης εξομολογήθηκε ότι δεν παρακολουθεί το φετινό «Survivor» γιατί του λείπει. «Δεν βλέπω το Survivor γιατί μου λείπει, αλλά στη ζυγαριά της ζωής μου κερδίζει με μεγάλη διαφορά η οικογένεια. Με τον Γιώργο Λιανό είμαστε πολύ φίλοι, προχθές μιλήσαμε με βίντεοκλήση. Καταλαβαίνω ότι στα μέσα γράφονται και λέγονται πάρα πολλά. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι ότι τα Μέσα κάποιες φορές μεγαλοποιούν κάποια πράγματα. Με τον Γιώργο είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Το ότι μου λείπει το Survivor είναι δεδομένο» ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης και στη συνέχεια ξεκαθάρισε το λόγο που φέτος δεν υπάρχει δεύτερος παρουσιαστής στο ριάλιτι επιβίωσης, «Το πρώτο Survivor το παρουσίασα μόνος μου. Το δεύτερο και το τρίτο το έκανα μαζί με τον Γιώργο για πρακτικούς λόγους. Το πρώτο είχε 4 επεισόδια την εβδομάδα, τα άλλα δυο είχαν έξι, φέτος έχει πάλι τέσσερα».

Τέλος, Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Ατζούν Ιλίτζαλι μετά την αποχώρησή του από το «Survivor». «Είμαστε καλοί φίλοι, αλλά η ζωή τα φέρνει έτσι και κάποιες φορές τα προσωπικά υπερτερούν των επαγγελματικών. Δεν συνδέεται το ένα με το άλλο. Δεν ήταν εύκολη η απόφαση. Έπειτα από κάποιες μέρες που σκεφτόμουν πάρα πολύ και είπα: "20 χρόνια μετά θα θυμάμαι την τέταρτη φορά που πήγα να κάνω το Survivor ή τη γέννηση των δύο μου παιδιών;" Εκείνη τη στιγμή, χωρίς καν να κλείσω τα μάτια μου, είπα θα μείνω στην Ελλάδα» υπογράμμισε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Σάκης ΤανιμανίδηςΦάρμαΑΝΤ1ριάλιτιπαρουσιαστής