Lifestyle|26.01.2021 21:24

8 λέξεις - Επόμενα επεισόδια: Ο Οδυσσέας βάζει ενοικιαστήριο στο ατελιέ

Newsroom

Ραγδαίες εξελίξεις και ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς «8 λέξεις». Στο επεισόδιο της Τετάρτης 27 Ιανουαρίου, ο χαμός της Ρωξάνης βυθίζει την Εύα στη θλίψη και το πένθος, ενώ ο Νικηφόρος με τον Σίμο δεν λείπουν στιγμή από το πλάι της. Όλοι μαζί ξεκινάνε για το Λονδίνο, προκειμένου να διευθετήσουν τα διαδικαστικά. Ο Μιχαήλ, σοκαρισμένος από τα νέα, βρίσκει σύμμαχο στο πρόσωπο της Βικτώριας που τον διαβεβαιώνει πως θα σταθεί σαν μάνα στον Άγγελο.

Παράλληλα, η ζημιά στο πλοίο της, την βάζει σε περιπέτειες και την φέρνει αντιμέτωπη για μια ακόμη φορά με τον Άκη Αρώνη. Η Ιφιγένεια κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο κι ο Σπύρος νιώθει την απογοήτευσή του να μεγαλώνει. Ο Οδυσσέας προχωράει με τη διαδικασία της μετακόμισης στην Αθήνα και βάζει ενοικιαστήριο στο ατελιέ. Η Έλλη κάνει μια έκπληξη στον Φρίξο, αλλά δεν θα έχει την αντιμετώπιση που περίμενε.

«8 λέξεις»: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (26/1)

Ο Σίμος βγάζει τον Αιμίλιο από τη δύσκολη θέση και καλύπτει το ξέσπασμα της Ελισάβετ. Ο Οδυσσέας επιμένει με τη μετακόμιση στην Αθήνα και δρομολογεί την πώληση των πινάκων καθώς και το ξενοίκιασμα του ατελιέ. Ο Άκης κι η Αποστολία επιστρέφουν από Κύπρο κι ο Άκης κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση στην Ηλιάνα σχετικά με το επαγγελματικό της μέλλον.

Οι προστριβές ανάμεσα στην Ιφιγένεια και τον Σπύρο συνεχίζονται, αλλά η Ιφιγένεια δεν δείχνει να έχει πάρει στα σοβαρά την κατάσταση. Ο Αιμίλιος δεν μπορεί να ξεφύγει από το αδιέξοδό του και καταλήγει να τα πίνει σε ένα μπαρ, ενώ ο Σίμος του συμπαραστέκεται. Η Βικτώρια πληροφορείται για ένα ατύχημα σε ένα από τα πλοία της και θορυβείται. Η Εύα ψάχνει απεγνωσμένα τη Ρωξάνη και τελικά τα νέα από το Λονδίνο δεν είναι ευχάριστα.

επεισόδια8 λέξειςΣΚΑΪ