Lifestyle|04.02.2021 09:03

Survivor 4 αποχώρηση: Η Βαλέρια Χοψονίδου σβήνει τη δάδα της από το ριάλιτι

Newsroom

Σήμερα, είναι η πρώτη φορά που η «Μπλε» ομάδα θα αποχωριστεί ένα μέλος της από το «Survivor 4». Η Βαλέρια Χοψονίδου, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Έλενα Κρεμλίδου είναι οι τρεις υποψήφιες. Οι τρεις κοπέλες στήθηκαν στον τοίχο από τους συμπαίκτες τους με την κατηγορία ότι επιχείρησαν να φτιάξουν μια υποομάδα. Ο Αλέξης Παππάς και ο Νίκος Μπάρτζης εξέφρασαν αυτή την άποψη και μάλιστα ο δεύτερος υπέδειξε την Έλενα ως την τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση, μαζί με την Ελευθερία και τη Βαλέρια που ψηφίστηκαν από την ομάδα. 

Διαβάστε ακόμα: Ολα όσα έγιναν στην αποχώρηση της Χοψονίου - Τα spoiler για Μαριπόζα και τα δάκρυα του Τριαντάφυλλου

Σύμφωνα με τα spoiler, o παίκτρια που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο είναι η Βαλέρια Χοψονίδου. Η μελαχρινή καλλονή γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά πλέον μένει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Είναι μία επιτυχημένη και αυτοδημιούργητη σχεδιάστρια αθλητικών ρούχων και είναι αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία. Λατρεύει την αερόβια άσκηση και έχει αδυναμία στο spinning.

Ένα χόμπι της, που θεωρεί πως θα της ήταν χρήσιμο στον Άγιο Δομίνικο, είναι το ψάρεμα. Αποφάσισε να μπει στο «Survivor 4» επειδή θεωρεί ότι θα ήταν εμπειρία ζωής. Αναχώρησε από την Ελλάδα με ένα και μόνο μότο: «Μην το βάζεις ποτέ κάτω!».

Survivor 4Βαλέρια ΧοψονίδουSurvivorαποχώρηση