Lifestyle|06.02.2021 10:13

Τάσος Ξιαρχό για σεξουαλική κακοποίηση σε παιδική ηλικία: «Προσπάθησε να με εκμεταλλευτεί 2 φορές»

Newsroom

Ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο J2US, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και αποκάλυψε ότι έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση στην παιδική του ηλικία. Ο τραγουδιστής μεγάλωσε στο Μενίδι, έχει έναν ασπρόμαυρο γάτο, τον Χάρο και το σπίτι του λάμπει από καθαριότητα. Από πολύ μικρός αισθανόταν διαφορετικός, κάτι που φυσικά σε μια κοινωνία, όπως η ελληνική, τον στιγμάτισε.

«Στενοχωριέμαι πολύ για εκείνο το παιδί που μεγάλωσε στο Μενίδι (σ.σ. το μέρος που μεγάλωσε). Γιατί πάντα ήμουν δυναμικός και δημοφιλής (σ.σ. ήταν πρόεδρος του δεκαπενταμελούς στο σχολείο), αλλά ενοχλούσε η διαφορετικότητά μου. Έχω περάσει και εγώ bullying, όπως όλα τα παιδιά» ανέφερε, αρχικά, ο νεαρός τραγουδιστής.

«Υπάρχει ακόμη μια ιστορία βίας που έχω υποστεί εγώ ο ίδιος και θυμήθηκα στην πορεία της ζωής μου. Ήταν ένα μεγαλύτερο αγόρι από τη γειτονιά γύρω στα 17 και εγώ τότε ένα μικρό αγόρι 6 χρόνων. Ήταν τη λάθος στιγμή κοντά μου και αυτό θέλησε να το εκμεταλλευτεί. Δύο φορές προσπάθησε να διεισδύσει μέσα μου. Δεν θυμάμαι τι έγινε από εκεί και πέρα. Ήταν μια σοκαριστική στιγμή για μένα, που διαγράφτηκε από τη μνήμη μου. Έχω μόνο σπαστές εικόνες στο μυαλό μου. Θυμάμαι το περιστατικό όχι με κινούμενη ροή, αλλά με φωτογραφίες. Δεν ξέρω αν αυτό το γεγονός έχει επηρεάσει τη σεξουαλικότητά μου.

 

Από πολύ μικρός θυμάμαι, και πριν από αυτή την πράξη, ότι στεκόμουν απέναντι στον τρόπο που λειτουργούν τα αγόρια. Δεν μου άρεσε η "βρομιά" τους, εγώ ήμουν πολύ τακτικός με την καθαριότητα, μου άρεσε να κάνω παρέα με κορίτσια κ.ο.κ. Πάντως, θέλω να πω ότι θεωρούμαστε μια ευρωπαϊκή δυτική χώρα αλλά είμαστε βαθιά ανατολική. Για μένα το μόνο που μας ξεχωρίζει από τις χώρες τις λίγο παραπέρα είναι το χρώμα του δέρματός μας» συμπλήρωσε.

Ο Τάσος Ξιαρχό ξεκίνησε να χορεύει με πάθος στα 16 του χρόνια και πήρε την πρώτη του δουλειά όταν ήταν ακόμη ανήλικος. Σήμερα, είναι ο δημιουργός πίσω από μερικές από τις πιο viral χορογραφίες, με κορυφαία μάλλον εκείνη για το τραγούδι «Μάντισσα» της Μαρίνας Σάττι που έγινε το φαινόμενο του ελληνικού YouTube με πάνω από 5 εκατομμύρια views μέσα σε λίγες μόνο μέρες από την ανάρτησή του. Είναι επίσης και ο χορογράφος του Sin Boy και πιστεύει ότι ένα μέρος του viral του «Mama?» οφείλεται σε ένα challenge που έκαναν με την Κόνι Μεταξά στο Instagram, αντιγράφοντας την πλέον πασίγνωστη κίνηση του ράπερ με το τιμόνι.

Το δισκογραφικό του ντεμπούτο, ο Τάσος Ξιαρχό το έκανε, όταν παρουσίασε το «Αν». Συμμετοχή - έκπληξη στο τραγούδι είχε η Demy. Ο δημιουργός πολλών viral χορογραφιών, που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών σε Ελλάδα και εξωτερικό, ξεδίπλωσε ακόμα ένα ταλέντο του, γράφοντας τους στίχους του «Αν», καθώς και τη μουσική μαζί με τον OGE. Εναλλακτικό, εκκεντρικό και με δυνατά vibes. Τον Ιούλιο του 2020 ήταν νικητής του J2US μαζί με την Κόνι Μεταξά.

Τάσος Ξιαρχότραγουδιστήςσεξουαλική κακοποίηση