Lifestyle|07.02.2021 00:40

Άννα Χατζησοφιά: Καταγγέλλει τον ΑΝΤ1 ότι έκοψαν σκηνές από το χθεσινό επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς»

Newsroom

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η Άννα Χατζησοφιά καταγγέλλει ότι στο χθεσινό επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς» κόπηκαν κάποιες σκηνές μεταξύ της Βάλιας και του Ιάσονα, χωρίς η ίδια και ο Χάρης Ρώμας να το γνωρίζουν. 

«Τι έγινε παιδιά εκεί στον ΑΝΤ1. Γιατί “ξαφρίστηκαν” χθες οι σκηνές Βάλιας – Ιάσονα; Για να μην σοκαριστεί το κοινό από την ωμότητα της σεξουαλικής παρενόχλησης; Στις μέρες μας, που γίνεται ο κακός χαμούλης;» έγραψε η σεναριογράφος, ταγκάροντας τον Χάρη Ρώμα, τον Νίκο Ψαρρά που υποδύεται τον Ιάσονα και την Έφη Ρασσιά που κάνει τη Βάλια. 

Στη συνέχεια, έκανε μία δεύτερη δημοσίευση, στην οποία ανέφερε: «Τώρα με πήραν από το κανάλι και μου είπαν ότι ήταν άγριες οι σκηνές σκηνοθετικά για τις 9μμ, που βλέπουν παιδιά και απαγορεύει το ΕΣΡ τέτοια προσέγγιση. Επίσης, ότι είχαν συνεννοηθεί με την παραγωγή και τον σκηνοθέτη Τάκη Μιχαήλ και το ξαναμόνταραν εκείνοι. Δεν ξέρω γιατί εγώ και ο Χάρης Ρώμας δεν είχαμε ενημερωθεί από το σκηνοθετικό».

Κάτω από την ανάρτηση, ο Χάρης Ρώμας σχολίασε ότι «είναι κρίμα να μην βλέπει η κοινωνία το θράσος του θύτη στην χυδαία προσπάθεια του να ενοχοποιήσει το θύμα του. Γιατί είναι σύνηθες ως τακτική. Κάποιους λόγους είχαμε οι δημιουργοί όταν τα γράφαμε. Και σίγουρα δεν ήταν λόγοι τηλεθέασης!», ενώ ο Νίκος Ψαρράς σημείωσε ότι: «έγινε όντως κάτι τέτοιο; Είμαι άφωνος». 

ΑΝΤ1Χάρης ΡώμαςΚαφέ της Χαράςσεξουαλική παρενόχλησηΆννα Χατζησοφιά