Τάσος Χαλκιάς για Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: «Ξεκινάω γυρίσματα την Τετάρτη»
Newsroom«Είμαι πολύ χαρούμενος που μέσα στην αδράνεια των τόσων μηνών έρχεται μια δουλειά που θα με ξεσηκώσει. Είναι κάτι πολύ όμορφο». Μ’ αυτά τα λόγια ο Τάσος Χαλκιάς σχολίασε την είσοδό του στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ1, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».
Διαβάστε επίσης: Τάσος Χαλκιάς: Ο «αντικαταστάτης» του Πέτρου Φιλιππίδη στον Χαιρέτα μου τον Πλάτανο
Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και στη Νάντια Κοντογεώργη και αποκάλυψε πότε ξεκινά γυρίσματα. «Ο ρόλος μου είναι αυτός του Μένιου, αδελφού του Παρασκευά, ο οποίος έλειπε για πολλά χρόνια από το χωριό κι επιστρέφει, για να προστατέψει την οικογένειά του, καθώς ο Παρασκευάς αναγκάζεται να φύγει». Ο Τάσος Χαλκιάς ξεκινά γυρίσματα την ερχόμενη Τετάρτη και, όπως είπε, αναμένει άμεσα να κάνει ρεπεράζ στους χώρους των γυρισμάτων με τον σκηνοθέτη της σειράς.
Ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος που θα βρεθεί στη σειρά «με εξαιρετικούς συναδέλφους και κυρίως με τους νεαρότερους σε ηλικία», τους οποίους χαρακτήρισε πολυτάλαντους.
- Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
- Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες
- Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ
- «Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση