Lifestyle|15.02.2021 19:55

House of Fame πρεμιέρα: Tο Twitter θυμήθηκε στιγμές από Big Brother - «Βάλτε τη Δανέζη για καθηγήτρια»

Newsroom

Η νέα μουσική Ακαδημία του ΣΚΑΪ άνοιξε τις πόρτες της και υποδέχτηκε δεκαεπτά ταλαντούχους τραγουδιστές με διαφορετικές προσωπικότητες, μουσικά στυλ, αλλά και φιλοδοξίες. Για τους επόμενους μήνες, οι σπουδαστές θα γίνουν και συγκάτοικοι. Κάμερες και μικρόφωνα θα καταγράφουν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα την καθημερινότητα των σπουδαστών του «House of Fame La Academia» με τις σημαντικότερες στιγμές τους να προβάλλονται καθημερινά το απόγευμα. 

Διαβάστε επίσης: House of Fame πρεμιέρα: Τα βιογραφικά των παικτών και τα πρώτα πλάνα μέσα από το σπίτι

«Εγώ δεν θα ευχηθώ, αλλά θα υποσχεθώ. Ότι είπε ο καθένας σας (από τους παίκτες) θα πραγματοποιηθεί. Η ευθύνη η δική μου και των ανθρώπων που θα είμαστε εδώ και δίπλα σας είναι τεράστια. Εκεί που είσαστε, ήμασταν και εμείς. Δεν με ενδιαφέρει πόσο ωραία φωνή έχετε. Αυτό είναι θέμα της φύσης και της κατασκευής σας. Το ταλέντο σας σίγουρα με ενδιαφέρει. Η τρέλα και η δίψα σας γι' αυτό που θέλετε να κάνετε, σίγουρα με ενδιαφέρει. Όσο πιο "τρελοί" είσαστε τόσο πιο πολύ μαζί σας θα είμαι. Όταν βλέπω αληθινό καλλιτέχνη, τρελαίνομαι. Είσαστε πολύ τυχεροί που βρίσκεστε εδώ» ανέφερε ο Πάνος Μεταξόπουλος στην αρχή του πρώτου επεισοδίου. 

Οι σπουδαστές θα ακολουθούν ένα αυστηρό πρόγραμμα μαθημάτων από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα ενώ όπως και σε κάθε Ακαδημία απαγορεύονται οι αδικαιολόγητες απουσίες. Φωνητική, χορός, σωματική άσκηση και ενδυματολογία είναι μερικοί μόνο από τους τομείς των μαθημάτων που θα διδάσκονται σε καθημερινή βάση. Επιπλέον σεμινάρια, συναντήσεις αλλά και συνεργασίες έκπληξη με καταξιωμένους τραγουδιστές βρίσκονται μέσα στο πρόγραμμα της Ακαδημίας.

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του «House of Fame», δυναμικό «παρών» έδωσαν οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν το νέο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
ριάλιτιHouse of Fameτελικός Big BrotherΕλένη ΦουρέιραΣΚΑΪ