Ο Ίντρις Έλμπα θα εμφανιστεί στο Coachella ως DJ (vid)
NewsroomO Ίντρις Έλμπα βρίσκεται σε μία καμπή της ζωής του κι όπως ο ίδιος λέει περνάει «κρίση μέσης ηλικίας». Μία κρίση που φαίνεται να τον οδηγεί στο να πει «ναι» σε νέες εμπειρίες.
Έτσι, λοιπόν, σε λίγους μήνες θα τον δούμε σε ρόλο DJ στο μουσικό φεστιβάλ Coachella. Ο Βρετανός ηθοποιός, ο οποίος αναδείχθηκε ως o πιο σέξι άνδρας του κόσμου για το 2018, θα εμφανιστεί στο πλαίσιο νύχτες του Σαββάτου μαζί με το συγκρότημα Tame Impala, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του φεστιβάλ.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκο πρακτορείο, άλλοι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στη σκηνή θα είναι η Σαρλότ Γκενσμπούρ, κόρη του Σερζ Γκενσμπούρ και η Τζέιν Μπίρκιν. Το μουσικό φεστιβάλ Coachella θα πραγματοποιηθεί σε δύο Σαββατοκύριακα που αρχίζουν την Παρασκευή 12 Απριλίου και ολοκληρώνονται την Κυριακή 21 Απριλίου.
Ωστόσο, το Coachella δεν θα είναι το πρώτο μουσικό φεστιβάλ για τον Ίντρις καθώς έχει εμφανιστεί και στο φεστιβάλ Glastonbury της Αγγλίας.
- Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
- Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
- Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
- Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»