Lifestyle|24.02.2021 23:30

Survivor 4 αποχώρηση: Η Ανθή Σαλαγκούδη μπήκε στο παιχνίδι για να ζήσει το καλύτερο ρεπορτάζ

Newsroom

Τρεις γυναίκες είναι υποψήφιες προς αποχώρηση από την Κόκκινη ομάδα στο «Survivor 4» γι' αυτή την εβδομάδα. Οι φίλες Σοφία Μαργαρίτη και Μαριάνθη Κάσδαγλη προστίθενται στην Ανθή Σαλαγκούδη και έχουμε την τριάδα της αποχώρησης. Όλο αυτό το διάστημα, οι περισσότεροι παίκτες έχουν μιλήσει ανοικτά για την έλλειψη αγωνιστικότητας της δημοσιογράφου, με τον Κόρο να τονίζει ότι δεν είναι ότι δεν είναι ικανή, αλλά δεν προσπαθεί καθόλου να φέρει μια νίκη για να φάει η ομάδα. Παράλληλα, τονίζουν ότι «έχει πάει στο παιχνίδι για να κάνει διακοπές».

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (22/2), μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος μίλησε έξω από τα δόντια για τη συμπαίκτριά του, λέγοντας ότι: «δεν βοηθάει στην καλύβα και ξεκινάμε πάντα με -2 εξαιτίας της. Πάνε και τη γλείφουν τώρα και δεν καταλαβαίνει ότι τη δουλεύουν. Νομίζει ότι είναι κολλητοί της και την αγάπησαν ξαφνικά. Ο πατέρας της είναι πρώην υπουργός, πριν κάποια χρόνια, και τη στηρίζει έξω, και μαγκιά του, εγώ θα πω τη γνώμη μου».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Τα χάδια του Νίκου σε Άννα Μαρία και το μήνυμα στη Μαριαλένα από Ελλάδα

Η Ανθή ισχυρίστηκε ότι ήταν στεναχωρημένη με την αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου, αλλά ο Τριαντάφυλλος της είπε: «Δεν ήσουν στενοχωρημένη με την αποχώρηση του Περικλή. Γελούσες Ανθή. Όχι αυτά σε εμένα». Την ίδια στιγμή, ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, τον οποίο η Ανθή αποκαλεί «φίλο» σε ανάρτησή του στο Instagram αναρωτήθηκε: «Τι είναι αυτό που ζει σε νησί, το βοηθάει ο μπαμπάς του, και δεν κάνει τίποτα όλη μέρα».

Περικλής Κονδυλάτος: «Η Ανθή είναι είναι μοιρολάγνα»

Μιλώντας στην εκπομπή «Love it», ο Περικλής Κονδυλάτος δήλωσε για τη φιλία του με την Ανθή Σαλαγκούδη: «Σε κάποια πράγματα ταιριάζαμε πολύ και σε κάποια άλλα όχι. Δεν είχα υποχρέωση να την νταντέψω. Δεν είμαι ο μπαμπάς της. Αν δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι κάποιες φορές λειτουργούσε σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Είναι μοιρολάγνα και μοιρολάτρης και αισθάνεται ότι αδικείται. Η Ανθή είναι η πιο έξυπνη παίκτρια που έχει περάσει από το παιχνίδι».

Φίλος της Σαλαγκούδη: «Υπάρχει διαφορά μεταξύ χιούμορ και bullying»

Το πρωί της Κυριακής (21/2), ο Σταμάτης Ορφανούδης, ο οποίος είναι φίλος της Ανθής Σαλαγκούδη, μίλησε στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» και απάντησε στις κριτικές που δέχεται η παρουσιάστρια στα social media, κάνοντας λόγω για bullying. «Έχω διαβάσει αυτά που γράφονται, κάποια είναι καλά, κάποια είναι κακά και κάποια είναι άθλια. Με έχει προβληματίσει το συγκεκριμένο ζήτημα και για αυτό σήμερα είμαι εδώ. Θέλω να πάρω δημόσια θέση. Υπάρχει μια τεράστια απόσταση ανάμεσα στα καλά και στα κακά σχόλια, στο χιούμορ, στα κακόβουλα και στα κακεντρεχή σχόλια. Δεν συμβαίνει μόνο στην Ανθή, αλλά και σε άλλους παίκτες. Είναι ένας φαινόμενο της εποχής.

Το bullying με προβληματίζει και δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω. Με στεναχωρεί πολύ. Ήθελε να βγει από το comfort zone της και να δοκιμάσει καινούργια πράγματα. Η Ανθή δεν μασάει, αυτοσαρκάζεται και είμαι σίγουρος πως όταν βγει θα γελάσει με τα χιουμοριστικά σχόλια. Κάνει ότι μπορεί και δίνει ότι μπορεί στην ομάδα, είναι ζεν και νομίζω ότι έχει βρει τις ισορροπίες της».

Ποια είναι η Ανθή Σαλαγκούδη

Η Ανθή Σαλαγκούδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 2002 και για 2 χρόνια συνεργάστηκε με την εφημερίδα «Μακεδονία» και τα περιοδικά του Ομίλου. Παράλληλα ήταν υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν.

Από το 2006 έως το 2008 εργάστηκε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή». Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα «Πολιτιστική Ατζέντα». Είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Σαλαγκούδη, ενώ στο «Survivor» πήγε για να ζήσει το καλύτερο ρεπορτάζ μέχρι σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: «Ζαλίζουν» τα χρήματα που έχουν πάρει οι παίκτες μέχρι σήμερα

Ανθη ΣαλαγκούδηSurvivor 4Survivorαποχώρηση