Lifestyle|25.02.2021 15:46

Αγγελική Ηλιάδη: Με έριξε στο κρεβάτι και του έγδαρα το πρόσωπο

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» βρέθηκε η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία απάντησε σε όλους όσοι τη σχολιάζουν αρνητικά για την εμφάνιση της. Περιέγραψε πως είναι να μεγαλώνει μόνη της δύο παιδιά και αποκάλυψε ότι ένας παραγωγός στα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο, την έριξε σε ένα κρεβάτι και προσπάθησε να ασελγήσει -ανεπιτυχώς- εις βάρος της.

«Είχα μόλις υπογράψει συμβόλαιο με την πρώτη μου δισκογραφική εταιρεία και είχα γνωρίσει τον τότε παραγωγό μου. Δυστυχώς, είναι πολύ σύνηθες άνθρωποι με εξουσία να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ένα κορίτσι που είναι νέο, σεμνό, που έχει μπει σε μία δουλειά και θέλει να προχωρήσει.

Διαβάστε επίσης: Αγγελική Ηλιάδη: Ο παράφορος έρωτας και το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Εγώ είχα αντιδράσει πολύ ωραία. Είχα απίστευτο θάρρος και θράσος. Αυτός προφασιζόμενος ότι θα πάμε σε έναν συνθέτη για να ακούσουμε τραγούδια που υποτίθεται ότι είχαν γραφτεί για εμένα, με κλείδωσε σε μια γκαρσονιέρα. Με έριξε σε ένα κρεβάτι, έπεσε επάνω μου και μπορεί να του είχα γδάρει όλη τη μούρη. Δεν πέρασε ούτε λεπτό, άνοιξα την πόρτα κι έφυγα» ανέφερε, αρχικά, η τραγουδίστρια.

«Δεν συνεχίστηκε η συνεργασία γιατί εγώ την επόμενη ημέρα το πρωί, λυσσασμένη ακόμα, μπήκα στις γραφεία της εταιρίας με το συμβόλαιο, πήγα στον διευθυντή κι έσκισα το συμβόλαιο. Τα είπα σε όλους και τον έδιωξαν. Δεν δούλεψε ποτέ ξανά στον χώρο. Εκτίμησα τη στάση της εταιρίας. Εγώ αντέδρασα τότε έτσι, αλλά κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Δεν έχει σημασία το πότε, αλλά το να λέγονται» κατέληξε η Αγγελική Ηλιάδη.

Διαβάστε επίσης: Αγγελική Ηλιάδη: Δημοσίευσε τις εξετάσεις που δείχνουν ότι είναι θετική στον κορονοϊό

σεξουαλική παρενόχλησηMeTooΑγγελική Ηλιάδη