Lifestyle|10.01.2019 17:40

Σπυρόπουλος για Ζησάκη: «Εδώ είναι δουλειά, δεν είναι ίδρυμα!» (vid)

Newsroom

Ο Κώστας Σπυρόπουλος και ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Ελένη», το μεσημέρι της Πέμπτης (10/1) και απάντησαν για το τι ακριβώς συνέβη με τον Ευθύμη Ζησάκη, αφού τελικά δεν είναι στη θεατρική παράσταση «Toc Toc».

Όλα άρχισαν όταν ο Ευθύμης Ζησάκης δήλωσε στους δημοσιογράφους πως κάνει πρόβες για τη συγκεκριμένη παράσταση, ενώ στην πρεμιέρα για τον συγκεκριμένο ρόλο, για τον οποίο ο ηθοποιός λέει πως κάνει πρόβες, το κοινό είδε τον συνάδελφό του, Νίκο Πολυδερόπουλο.

«Όλοι κάναμε πρόβα εκτός από τον Ζησάκη. Δεν μπορούσε να κάνει πρόβες, είχε δυσκολία. Δεν μπορούσε να είναι συνεπείς», ανέφερε ο Κώστας Σπυρόπουλος και συνέχισε: «Τη μία αργεί, την άλλη στέλνει μήνυμα, την άλλη δεν θα πάω, την άλλη κάτι έπαθα, την άλλη με πήρε ο ύπνος, την άλλη δεν ήμουν καλά. Εδώ είναι δουλειά, δεν είναι ίδρυμα!». 

Στην συνέχεια, ο Δημήτρης Σταρόβας δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του με την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στις πρόβες τους με τον νεαρό ηθοποιό. «Γιατί αν κάποιος έχει ένα θέμα από αδυναμία, από μια αρρώστια, να γίνουμε θυσία να σε βοηθήσουμε. Όταν είσαι ένα παιδί νέο, έξυπνο, ταλαντούχο, σου τα έχει δώσει ο Θεός όλα και τα κλωτσάς ας πούμε γιατί είσαι μην πω… », τόνισε. 

 
Κώστας ΣπυρόπουλοςΔημήτρης ΣταρόβαςΕυθύμης Ζησάκης