Lifestyle|11.03.2021 17:32

Αγριες Μέλισσες spoiler: Ο Ενωμοτάρχης παντρεύεται τη Ρίζω και υιοθετούν τον Ευτύχη

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε ο Γιώργος Σουξές, ο οποίος αποκάλυψε πως οι «Άγριες Μέλισσες» θα συνεχιστούν και την επόμενη σεζόν. «Θα συνεχιστούν οπωσδήποτε! Το λέω γιατί εγώ συμφώνησα ήδη. Οι σεναριογράφοι ήθελαν να είναι σίγουροι πως θα βρουν μια ιστορία που να ικανοποιήσει τους τηλεθεατές. Έχουν αποδείξει ότι είναι πάρα πολύ ικανοί στη δουλειά τους, οπότε εφ' όσον αποφάσισαν να μπουν σε μια τρίτη σεζόν, θα το κάνουν πολύ καλά. Και αν μπουν και στην περίοδο της Χούντας έχουν πολύ ιστορία» τόνισε ο ταλαντούχος ηθοποιός. 

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Σουξές ανέφερε ότι θα πάρει προαγωγή από Ενωμοτάρχης και περιέγραψε ότι έκανε γονατιστός πρόταση γάμου στη Ρίζω. «Άντε Ρίζω τελείωνε, ρίζωσα εδώ κάτω» είπε στην ηθοποιό Ελένη Καρακάση που αργούσε να απαντήσει. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ηθοποιός, λοιπόν, η ιστορία της Ρίζως και του Προύσαλη θα έχει αίσιο τέλος, ενώ κατά παρότρυνση της μητέρας του θα υιοθετήσουν τον Ευτύχη, το παιδί που θέλουν να υιοθετήσουν ο Μιλτιάδης με τη Βιολέτα, αλλά δεν τα καταφέρνουν λόγω των ψυχικών προβλημάτων του Μιλτιάδη.

Διαβάστε επίσης: Άγριες Μέλισσες spoiler: Στην επιφάνεια το μυστικό του Μάνου Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (11/3)

Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα συνεχίζουν να ετοιμάζουν τη μυστική τους αναχώρηση για το Παρίσι. Θα τα καταφέρουν ή θα ξεσκεπαστεί το μυστικό τους; Οι ελπίδες της Ελένης αναπτερώνονται για την έκβαση της δίκης ύστερα απ’ τα νέα που της έφερε η Λέτα, ενώ θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη… απ’ τον ανιψιό της. Η Δόμνα καλεί τον Μελέτη και την Ανέτ, προκειμένου να τους ανακοινώσει κάτι πολύ σημαντικό.

Η μέρα της δίκης του Βόσκαρη φτάνει και η Ελένη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Δούκας συναντά τον Σωκράτη για να κλείσουνε τις τελευταίες εκκρεμότητες στην δουλειά τους… αλλά και το ένοχο παρελθόν τους.

Διαβάστε επίσηςΆγριες Μέλισσες: Δρόσω και Κωνσταντής πηγαίνουν στο Παρίσι να φέρουν πίσω τον μικρό Σέργιο

Άγριες μέλισσεςANT1Γιώργος Σουξές