Lifestyle|14.03.2021 18:43

Survivor 4: Εκτός εαυτού ο Ηλίας Μπόγδανος - Η Μαριάνθη σε δύσκολη θέση

Newsroom

Μια καινούργια εβδομάδα ξεκινάει στο «Survivor 4» και η παραγωγή του ριάλιτι ξεδιπλώνει σιγά σιγά τις προσωπικότητες των παικτών από την κόκκινη και την μπλε ομάδα. Το βράδυ της Κυριακής (14/03) άλλο ένα πρόσωπο που θα απασχολήσει την κόκκινη ομάδα είναι η Μαριάνθη. H Μαριάνθη Κάζδαγλη είναι υποπλοίαρχος σε δρομολόγια πλοίου Ελλάδα -Ιταλία και είναι πολύ καλή στην κολύμβηση. Είχε ψηφιστεί για αποχώρηση μαζί με τη φίλη της τη Σοφία, αλλά το κοινό την κράτησε στο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: «Τώρα είναι η σειρά μου» τραγουδάει ο Καλλίδης - Καταρρέει ο Τριαντάφυλλος

Στα πλάνα από το επεισόδιο της Κυριακής η Μαριάνθη κατάφερε να εξοργίσει τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του ριάλιτι. «Με όλα αυτά που έχουν γίνει με τον Τριαντάφυλλο είχαμε ξεχάσει τον λόγο που είχε ψηφιστεί η Μαριάνθη. Δηλαδή ότι όλα τα παίρνει προσωπικά και ότι είναι με ανοιχτές τις κεραίες και περιμένει να ακούσει κάτι γιε κείνη. Για μένα το πες, για μένα το είπες αυτό; Έλεος κάπου-κάπου». είπε ο Ηλίας εκτός εαυτού.

Η Μαριάνθη ξεκίνησε καβγά με την Καρολίνα και ο Ηλίας σηκώθηκε να της εξηγήσει ότι συνεχώς παίρνει προσωπικά ορισμένα πράγματα. «Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να μου μιλάς έτσι και συνεχίζεις» είπε η Μαριάνθη στην Καρολίνα, με την παίκτρια να δηλώνει χαμογελώντας στην κάμερα του Survivor: «Εμένα βρήκες Δηλαδή πραγματικά». «Πραγματικά αυτή η κατάσταση δεν πάει» είπε ο Ηλίας στην κάμερα. Δείτε το απόσπασμα.

Πριν την Μαριάνθη, η κόκκινη ομάδα έχει να διαχειριστεί την απομόνωση του Τριαντάφυλλου, ο οποίος είναι πλέον ολομόναχος και συναισθηματικά φορτισμένος. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος υποστήριξε πως ο τραγουδιστής πρότεινε σε εκείνον και τον Κόρο να τους δώσει 2.000 ευρώ για να τον κρατήσουν στο παιχνίδι. Ο Τριαντάφυλλος φανερά φορτισμένος λέει στην κάμερα ότι κέρδισε το στοίχημα με τη γυναίκα του, αλλά θα συνεχίσει όσο περισσότερο μπορεί στο ριάλιτι επιβίωσης. Πρόβλημα υπάρχει και με τον άλλον τραγουδιστή του Survivor. Τα spoiler θέλουν τον Πάνο Καλλίδη να έχει αποχωρήσει από την μπλε παραλία.

SurvivorΤριαντάφυλλοςSurvivor 4Πάνος ΚαλλίδηςΗλίας Μπόγδανος