Lifestyle|21.03.2021 18:06

Ανθή Σαλαγκούδη: Έκλεψα και ζητώ συγγνώμη από την παραγωγή του Survivor 4

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «Dot.» βρέθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το «Survivor 4». Η δημοσιογράφος μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, για τα όσα έγιναν με τον Τριαντάφυλλο αλλά και τι ήταν αυτό που την ώθησε να ζητήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς πριν καν ψηφιστεί από το κοινό.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Ο καβγάς με Τριαντάφυλλο που δεν έδειξαν οι κάμερες μετά την αποχώρηση Κοψιδά

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να κλέψει φαγητό, αφού η πείνα ήταν μεγάλη. «Έκλεψα. Συγγνώμη από την παραγωγή. Όχι από τα σκουπίδια, αλλά βρήκα κάπου αλλού. Πήρα ένα φρούτο, ένα ψωμί και γκοφρέτες. Δεν είναι πολλά πράγματα. Τα μοιράστηκα με τον Περικλή και τη Σοφία. Με τον Περικλή τα μοιράστηκα γιατί ήμουν πολύ κοντά. Με την Σοφία δεν ήμασταν κοντά, αλλά ήταν ένας άνθρωπος που έκανε πολλές δουλειές στην καλύβα και ένιωσα ότι πρέπει να της δώσω».

Παράλληλα, η Ανθή δήλωσε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να πάρει τηλέφωνο τον Περικλή για να λύσουν την όποια διαφωνία τους. «Συναισθηματικά είχα επενδύσει σε αυτό το άτομο. Πολύ με στενοχώρησε. Πλέον δεν έχω καμία επιθυμία να μιλήσουμε. Αν θέλει να με πάρει να μου πει κάποια πράγματα, θα τον ακούσω».

Ανέφερε ακόμη ότι ήταν μια εμπειρία που δεν θα είχε την ευκαιρία να τη ζήσει και αποκάλυψε ότι ένιωσε το Surviror «σαν κάτι έξω από μένα» καθώς ένιωθε «σαν τη μύγα μέσα στο γάλα».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Ποιοι «γυρίζουν τη μπιφτέκα» - Νέα συμμαχία παικτών με Τριαντάφυλλο

SurvivorΑνθη ΣαλαγκούδηΣΚΑΪSurvivor 4