Lifestyle|22.06.2020 14:56

Ετεοκλής Παύλου: Θέλει σπίτι και παιδιά με την Ελένη Χατζίδου

Newsroom

Ο Ετεοκλής έδωσε συνέντευξη στη Μαρία Παπαϊωάννου και το People και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με την τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου.  

Από την πρώτη στιγμή που θα σου δώσει το χέρι του για να σου συστηθεί, μέσα από τη θερμή χειραψία του νιώθεις το δυναμισμό που αποπνέει. Ένας μαχητής της ζωής, που δεν το έβαλε κάτω ακόμα και όταν ήρθε αντιμέτωπος με μια δολοφονική απόπειρα, αμέτρητες χειρουργικές επεμβάσεις και έναν ακρωτηριασμό. Πιστός φίλος, τρυφερός σύντροφος και επίμονος αθλητής με στόχο και όραμα, ο Ετεοκλής Παύλου μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με την Ελένη Χατζίδου είδε το όνομά του να τιτλοφορεί σε sites και περιοδικά, η καθημερινότητά του όμως έμεινε η ίδια.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης για το People η Ελένη Χατζίδου ήταν στο πλευρό του, τον εμψύχωνε και δεν σταματούσε να χαμογελάει κοιτώντας τον. Στην κουβέντα μας οι αναφορές του στην αγαπημένη του ήταν πολλές. Όταν όμως ήρθε η ώρα να μιλήσουμε εκτενώς για το θέμα, το πρόσωπό του έλαμψε. Τη γνώρισε στο γυμναστήριο μέσω ενός κοινού φίλου και, όπως αποκαλύπτει, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

T

«Η Ελένη είναι δίπλα μου πάντα και την ευχαριστώ για όλα. Εγώ από την άλλη παίρνω ζωή από οτιδήποτε την ευχαριστεί. Τη θαυμάζω γιατί είναι ένας υπέροχος και πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Είμαι πολύ τυχερός που έχω μια γυναίκα σαν την Ελένη. Τι να σου πρωτοπώ. Με τράβηξαν τα πάντα πάνω της από την αρχή. Την είδα και ήξερα ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου». Μέχρι πρότινος δεν είχε μπει στη διαδικασία να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο της οικογένειας, από την στιγμή όμως που τη γνώρισε όλα άλλαξαν: «Η οικογένεια μου άρεσε ως μια μακρινή ιδέα. Η Ελένη μου ξύπνησε την επιθυμία τού να θέλω να κάνω παιδιά μαζί της. Θέλω να κάνω παιδιά με την Ελένη, δεν θέλω να κάνω γενικά. Θέλω να φτιάξω το δικό μου σπίτι, επειδή θα είναι μαζί με την Ελένη, όχι γενικά. Θέλω να τα κάνω όλα επειδή είμαστε εμείς. Και μαζί είμαστε ένα».

T

Και μπορεί κάποιος να σκεφτεί ότι ο προσωπικός τους χρόνος είναι ελάχιστος λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. «Πάντα κοιτάμε να βρίσκουμε ελεύθερο χρόνο για εμάς. Ο καθένας έχει τις δουλειές του, αλλά δεν είναι το παν τα χρήματα, θέλουμε να έχουμε κυρίως τις στιγμές μας. Ο ένας στηρίζει τον άλλον όπου μπορεί. Σκεφτόμαστε να πορευτούμε μαζί και επαγγελματικά. Έχουμε κάτι στο μυαλό μας το οποίο δεν μπορώ να αποκαλύψω ακόμα. Αυτό που ετοιμάζουμε περικλείει τους στόχους και τα όνειρά μας’’».

Ετεοκλής ΠαύλουΕλένη Χατζίδου