Lifestyle|24.03.2021 11:29

Περικλής Κονδυλάτος: Το Survivor 4 έχει μεγάλη επιτυχία εξαιτίας του Τριαντάφυλλου

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο «Survivor 4». Ο σχεδιαστής κοσμημάτων παραδέχτηκε πως μπορεί να έγινε ακραίος στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν έχασε ποτέ τον έλεγχο. «Είμαι τρελός, γι' αυτό πήγα στο παιχνίδι. Το 2020, ήταν μια χρονιά που είχαμε κάνει με τον Βασίλη Ζούλια φοβερά σχέδια και είχαμε προτάσεις. Ωστόσο, ακυρώθηκαν όλα. Όταν ήρθε η πρόταση για το Survivor, ήμουν σε μία φάση που είχα κοκκαλώσει και έλεγα τι κάνω τώρα».

Διαβάστε επίσης: Περικλής Κονδυλάτος: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχασε τον αδερφό του από καρκίνο

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του, η οποία πολλές φορές προκάλεσε αντιδράσεις στο τηλεοπτικό κοινό. «Ήμουν αυστηρός με τα παιδιά και χρησιμοποίησα κάποιες λέξεις που δεν θέλω να τις επαναλάβω. Τους έκρινα σκληρά» τόνισε ο Περικλής και στη συνέχεια απάντησε για το αν έχει επαφές με την Ανθή Σαλαγκούδη. «Δεν μιλούσαμε από πριν βγω. Είχε αποφασίσει να μην μου μιλάει και το σέβομαι».

Για τον Τριαντάφυλλο, σχολίασε: «Έχω μετανιώσει που υπήρξα αιχμηρός γιατί υπάρχουν τηλεθεατές που αγαπούν αυτούς τους ανθρώπους που έκρινα εγώ. Ο Τριαντάφυλλος είναι πολύπλευρος και θα ήταν πολύ αστείο να τον πω καλό ή κακό. Είναι φωτεινός, διασκεδαστικός και δοτικός άνθρωπος. Ασταμάτητος όλη μέρα. Μπορεί να μην ψαρεύει, αλλά θα δώσει το ιδιαίτερο χρώμα. Δεν είναι ανάγκη να δώσει κάποιος κάτι υλικό. Το "Survivor 4" έχει μεγάλη επιτυχία εξαιτίας του Τριαντάφυλλου».

Lady Gaga

Τέλος, ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε για τη συνεργασία του με τον Βασίλη Ζούλια και για το πώς κατάφερε να προσεγγίσει την Lady Gaga, η οποία φόρεσε δημιουργία του κατά την παραμονή της στην Ελλάδα. «Της πήγα το στέμμα στο ξενοδοχείο που έμενε και μετά την είδα να το φοράει στο Instagram. Τρελάθηκα» δήλωσε με ενθουσιασμό.

Διαβάστε επίσης: Περικλής Κονδυλάτος: Δεν θέλω να βρίσκομαι κάπου που δεν με θέλουν, όπως η Ανθή

Lady GagaSurvivor 4ΤριαντάφυλλοςΠερικλής ΚονδυλάτοςSurvivor