Lifestyle|24.03.2021 13:08

Survivor 4: Στις τουρκικές εφημερίδες και στα site η σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη

Newsroom

Οι δύο παίκτες του «Survivor 4», Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης, υπήρξαν ζευγάρι για δύο χρόνια, ενώ ο χωρισμός τους ήρθε πριν από περίπου έξι μήνες. Μπορεί η νεαρή παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης να έχει σχέση εκτός παιχνιδιού με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη, ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ίσως το «Survivor» τους βοηθήσει να τα βρουν ξανά.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Τζέημς και Χριστίνα υποψήφιοι - Η ανακοίνωση για την ένωση των δύο ομάδων

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι, μιλώντας για την ένωση των δύο ομάδων στο τουρκικό «Survivor», αναφέρθηκε στη σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας. «Θέλω να σας μιλήσω για τους Έλληνες παίκτες γιατί υπάρχει στο παιχνίδι μία περίεργη αγάπη. Υπάρχει ένα ζευγάρι στο παιχνίδι, οι οποίοι έχουν χωρίσει εδώ και κάποιο καιρό. Βάλαμε πρώτα την κοπέλα και μετά μπήκε και το αγόρι. Είχαν πολλά να πουν για τα παλιά. Όταν τους ρώτησα για τη σχέση τους, μπροστά σε όλη την Ελλάδα, είπαν αρκετές λεπτομέρειες. Δεν περίμενα να το συνεχίσει ο Σάκης. Ένιωσα άβολα και ρώτησα τον αγαπημένο Γιώργο Λιβάνη αν θέλει να κοπεί το απόσπασμα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Τούρκος παραγωγός.

Στη συνέχεια, όμως, η εκπομπή «Ευτυχείτε» διέψευσε τα λεγόμενα του Ατζουν, καθώς στάλθηκε εκείνη την ώρα ένα μήνυμα στο κινητό του Γρηγόρη Γκουντάρα από το φιλικό περιβάλλον του Λιβάνη, το οποίο έγραφε ότι ουδέποτε ο τραγουδιστής δεν έχει μιλήσει με τον Τούρκο παραγωγό για τη συγκεκριμένη σκηνή.

Την ίδια ώρα, η πρώην σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας αρχίζει και αναπαράγεται στις τουρκικές εφημερίδες και sites. Μάλιστα, ο Γιάννης Πουλόπουλος, ως παράδειγμα, ανέφερε το site «Takvim» που ανήκει σε μία μεγάλη τουρκική εφημερίδα που έγραψε: «Σκάνδαλο με εγκυμοσύνη στο Survvivor. Ο γιατρός ζήτησε επειγόντως ένα τεστ. Οι αντίπαλοι αποδείχτηκαν αγαπημένοι. Ακόμη και ο Ατζουν δεν το πρόβλεψε».

Διαβάστε επίσης: Σοφία Μαργαρίτη: Είχαμε πολλούς τεμπέληδες στην ομάδα - Ο Τζέιμς πατάει επί πτωμάτων στο Survivor

Μαριαλένα ΡουμελιώτηSurvivor 4SurvivorΣάκης Κατσούλης