Lifestyle|27.03.2021 14:23

Survivor 4 - Φίλη Μαριαλένας: «Η παραγωγή είπε στους γονείς της ότι είναι πια δικό τους προϊόν»

Newsroom

Η Μαρίζα Σουμπασάκη, προπονήτρια και φίλη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Ατζούν Ιλίτζαλι, σχετικά με την πρώην σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη Κατσούλη, τονίζοντας ότι «οι γονείς της κοπέλας είναι αρκετά στεναχωρημένοι με όλη αυτή την κατάσταση».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Τα πρώτα πλάνα από το πάρτι της ένωσης - «Σπάω τα ρολόγια» με Τριαντάφυλλο

«Θεωρώ ότι δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζει ο Ατζούν, δεν υπάρχει σχέση ανάμεσα στη Μαριαλένα και τον Σάκη. Η Μαριαλένα έχει τραβήξει τον δρόμο της. Το τεστ εγκυμοσύνης το έκανε επειδή την ανάγκασαν να το κάνει. Ξέρουμε ότι ο τούρκος παραγωγός είναι ένας πανέξυπνος επιχειρηματίας. Ήθελε να υπάρξει μια ίντριγκα μέσα στο παιχνίδι, μια ερωτική ιστορία για να ανεβάσει την τηλεθέαση.

Οι γονείς της Μαριαλένας είναι πολύ στεναχωρημένοι με την κατάσταση. Η παραγωγή τους είπε ότι πλέον είναι προϊόν το κορίτσι τους. Δεν θέλω να συμβεί κάτι στους γονείς της, ο πατέρας της έχει πρόβλημα στην καρδιά. Ο Γιώργος δεν ήταν προετοιμασμένος ότι θα έμπαινε ο πρώην σύντροφός της στο παιχνίδι» δήλωσε η Μαρίζα Σουμπασάκη.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Στις τουρκικές εφημερίδες και στα site η σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου, η οικογένεια του Σάκη Κατσούλη θέλει να επικοινωνήσει μαζί του για την… Μαριαλένα, καθώς θεωρούν ότι ο γιος τους «έχει στοχοποιηθεί».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Άγριος καυγάς Σάκη και Μπάρτζη για την Άννα Μαρία - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

Σάκης ΚατσούληςSurvivorΑτζούν ΙλίτζαλιSurvivor 4Μαριαλένα Ρουμελιώτη