Lifestyle|31.03.2021 12:57

MasterChef 5: Η Κωνσταντίνα τα λέει έξω από τα δόντια για τη Μαρίνα και την αποχώρηση

Newsroom

Σούσι κλήθηκαν να φτιάξουν οι προτεινόμενoi για αποχώρηση στο «MasterChef 5» με μία παίκτρια να μην έχει ξαναφάει ή ξανατυλίξει σούσι στη ζωή της. Μία δύσκολη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου αντιμετώπισαν οι τέσσερις υποψήφιοι παίκτες, καθώς η ασιατική εβδομάδα στο MasterChef απαιτούσε σούσι και μάλιστα από κορυφαίο sushi chef. Το πιάτο του guest σεφ Αντώνη Δρακουλαράκου, εντυπωσίασε τους παίκτες αλλά στοίχισε σε κάποιον την αποχώρηση.

Η Λία, ο Παύλος, η Ανούς και η Κωνσταντίνα έβαλαν τα δυνατά τους να αντιγράψουν το πιάτο, με δυσκολία στο φιλετάρισμα και στο τύλιγμα. Η Ανούς ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη από τις τεχνικές, ο Παύλος τα πήγε αρκετά καλά, ενώ η Λία δεν είχε καμία εμπειρία στο φιλετάρισμα και στο σούσι. Η Κωνσταντίνα έδειξε και πάλι την ενόχλησή της για το μειονέκτημα που πήρε από τον Τζιοβάνι, λέγοντας ότι «ενοχλήθηκα πάρα πολύ με τον Τζιοβάνι γιατί όταν μοίραζα μειονεκτήματα εγώ δεν του έδωσα. Θα μπορούσε να περίμενε μια δοκιμασία ακόμα». Η ζαχαροπλάστης του MasterChef δεν τα κατάφερε και αποχώρησε με ένα πιάτο που δεν άρεσε στους κριτές.

Διαβάστε επίσης: MasterChef spoiler: Ο παίκτης έκπληξη που επιστρέφει μετά τη Μαρίνα Ντεμολλάι

Η Κωνσταντίνα βρέθηκε στη «Φωλιά των Κούκου» και μίλησε για τη φιλία της με τη Μαρίνα Ντεμολλάι - η οποία μάλιστα σύμφωνα με τα spoilers επιστρέφει στο MasterChef. «Η Μαρίνα έγινε φίλη μου στο διαγωνισμό. Δεν την ήξερα από πριν, είχαμε γνωριστεί στο ξενοδοχείο που είχαμε πάει για τα προκαταρκτικά του MasterChef. Ήρθαμε κοντά, επικοινωνούμε. Για τα μειονεκτήματα εννοείται δεν μου είπε ποτέ τι να κάνω. Το μόνο που μου είπε είναι «σκέψου καλά τι θα κάνεις, τι θέλεις να κάνεις». Η Μαρίνα και κάθε Μαρίνα μέσα στο παιχνίδι έχουν μπει με μία στρατηγική. Να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν στο παιχνίδι. Δεν τους αδικώ και εγώ αυτό το σκοπό είχα. Μειονεκτήματα έπρεπε να δώσω σε 8 άτομα. Εγώ νομίζω ότι όλοι θα έπρεπε να παίζουν έτσι όπως έπαιξα εκείνη την ημέρα εγώ»

Για την έντονη διαφωνία που είχαν με τη Μαρίνα στη δοκιμασία με την κολοκύθα είπε: «Τι δεν της άρεσε, η κατρακύλα μας; Ήμουν αντίθετη όλη εκείνη την ημέρα, ήμουν αντίθετη με τα πιάτα, με τις ομάδες, με όλα. Από την προηγούμενη ημέρα. Ντράπηκα στις βαθμολογίες και ήταν η αλήθεια μου αυτή. Δεν ήταν το ωραίο αποτέλεσμα».

Η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου είναι 28 ετών. Για την Κωνσταντίνα, τα λόγια του Σωτήρη Κοντιζά στάθηκαν η αφορμή να δηλώσει συμμετοχή στο «MasterChef 5», καθώς, όπως λέει, της άλλαξαν τον τρόπο σκέψης. Μια δύσκολη οικογενειακή στιγμή της στέρησε τη συμμετοχή της στο «MasterChef 4», αλλά επέστρεψε στο «MasterChef 5», πιο αποφασισμένη και έτοιμη. Αν και ζαχαροπλάστης, πιστεύει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει ισάξια και στην αλμυρή κουζίνα και το μόνο που μπορεί να την καταβάλει, αν δεν το διαχειριστεί σωστά, είναι το άγχος της. Έχει μάθει να επιβιώνει στις δύσκολες συνθήκες μιας επαγγελματικής κουζίνας και ο ανταγωνισμός δεν τη φοβίζει.

Τη χαρακτηρίζει η ευθύτητα και η αφοπλιστική ειλικρίνεια, ακόμα και αν αυτά που έχει να πει δυσαρεστήσουν κάποιους - όπως και έγινε. Όπως δήλωνε όταν μπήκε στο «MasterChef 5», στόχος της είναι να κερδίζει σε ό,τι κι αν κάνει στη ζωή της και ο δυναμικός της χαρακτήρας θα τη βοηθήσει να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις του διαγωνισμού.

αποχώρησηMasterChef 5MasterChef