Lifestyle|31.03.2021 21:50

Μάριος Πρίαμος: Ο Τριαντάφυλλος δέχεται bullying, είναι ο πρωταγωνιστής του Survivor 4

Newsroom

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος σχολίασε τα όσα διαδραματίζονται καθημερινά στο «Survivor 4», ενώ δεν παρέλειψε να προβλέψει για το ποιο θα είναι το μέλλον του πιο αμφιλεγόμενου παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης, τον Τριαντάφυλλο.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: «Τα παλτά πρέπει να φεύγουν» - 2 παίκτριες υποψήφιες με Τριαντάφυλλο

«Ο Τριαντάφυλλος, είτε σε κάποιους αρέσει είτε όχι, είναι αυτός που βρίσκεται μπροστά στην κάμερα την περισσότερη ώρα απ' όλους. Αυτός είναι ο πρωταγωνιστής, όχι φυσικά με τα αγωνιστικά του κριτήρια, αλλά με την ίντριγκα που δημιουργεί. Είναι όλο το παιχνίδι και του βγάζω το καπέλο που το κέρδισε με αυτό τον τρόπο. Ο καθένας έχει τα όπλα του. Άλλος έχει την ίντριγκα και άλλος έχει τα αγωνιστικά του στοιχεία. Ο Τριαντάφυλλος πουλάει και αυτό είναι που θέλει μία παραγωγή. Να ξυπνάει την επόμενη μέρα και να βλέπει υψηλά νούμερα» ανέφερε ο πρώην κύπριος παίκτης.

Στη συνέχεια, ο Μάριος Πρίαμος δεν έκρυψε ότι με τον φίλο του Γιώργο Λιβάνη, μιλούν συνέχεια για το «Survivor 4», όμως, δεν θέλησε να αποκαλύψει τίποτα που να έχει σχέση με τη Μαριαλένα και τον τραγουδιστή ή τον Σάκη. Όπως δήλωσε ο ίδιος, μάλιστα, αυτά είναι πολύ προσωπικά θέματα και δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να φέρει τον φίλο του σε δύσκολη θέση.

Βέβαια, ο Μάριος Πρίαμος υπογράμμισε ότι όσα λέγονται είναι λίγο τραβηγμένα και πιστεύει πως, όταν το παιχνίδι τελειώσει, η Μαριαλένα και ο Σάκης θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους όπως και πριν μπουν στο «Survivor 4».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Άγριος καβγάς Νικολέτας με Μαριάνθη πριν την αποχώρηση

Μάριος ΠρίαμοςSurvivor 4ΤριαντάφυλλοςSurvivorbullying