Lifestyle|02.04.2021 18:01

«Ζω από θαύμα» είπε ο Ηλίας Βρεττός για το τροχαίο που άλλαξε τη ζωή του

Newsroom

Ο γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» το βράδυ της Πέμπτης (01/04) και μίλησε για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν από τρία χρόνια και που παρά λίγο να του στοιχίσει τη ζωή. «Έχουν περάσει 3 χρόνια από το ατύχημα. Είχα και μια περιπέτεια υγείας με το νεφρό όταν ήμουν 13 και κόντεψα να το χάσω. Γενικά έχω τομές σε όλο μου το κορμί κι είναι τα παράσημά μου. Έχω κάνει τατουάζ σε όλες μου τις τομές γιατί δεν αγάπησα ποτέ τα σημάδια μου. Ήθελα με κάποιο τρόπο να τα στολίσω, δεν μου άρεσαν. Χαρακιές και στο κορμί ήτανε, χαρακιές στην ψυχή και στο μυαλό, βαθιές, που με έκαναν να δω αλλιώς τα πράγματα» είπε ο τραγουδιστής.

Και συνέχισε: «Σίγουρα ό,τι γίνεται, γίνεται για καλό. Έχει να κάνει με το πώς αποφασίζεις να δεις τα πράγματα, γιατί το κακό σε μια τέτοια συγκυρία είναι προφανές και είναι μπροστά σου και το ζεις. Το δύσκολο είναι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων και εγώ αυτό προσπάθησα να κάνω τότε και για αυτό το ξεπέρασα. Έχει πολλή σημασία η ψυχολογία και η ενέργεια σε τέτοιες καταστάσεις».

Ηλίας Βρεττός: Μετά το ατύχημα αποφάσισα να κάνω ακριβώς αυτά που θέλω

Αναφορικά με το «μάθημα» που πήρε ο Ηλίας Βρεττός είπε: «Ήρθα πιο κοντά με την οικογένειά μου και συνειδητοποίησα ότι η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό που υπάρχει. Ο αδερφός μου ήταν οκτώ χρόνια στο εξωτερικό και με αφορμή το τρακάρισμα που μου συνέβη επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα. Στη ροή και τη δίνη της καθημερινότητας, ασχολιόμαστε με όλα τα υπόλοιπα εκτός από τους δικούς μας ανθρώπους, συνήθως γιατί προχωράει η ζωή μας και έχουμε άλλα πράγματα να κάνουμε και ξεχνάμε. Εγώ δεν θέλω να ξαναξεχάσω ποτέ».

Μετά το ατύχημα άλλαξε! «Και συνεργάτες άλλαξα και στην επαγγελματική μου ζωή άλλαξαν πολλά. Και στην προσωπική μου ζωή άλλαξαν πολλά. Μετά το ατύχημα έβαλα τη ζωή μου στις βάσεις που επέλεξα αποκλειστικά και μόνο εγώ. Από εκείνη τη μέρα και μετά αποφάσισα να κάνω ακριβώς αυτά που θέλω και να έχω δίπλα μου ακριβώς αυτούς που θέλω. Είναι και μία δοκιμασία αυτή να δεις ποιοι πραγματικά είναι δίπλα σου και ποιοι όχι» είπε ο τραγουδιστής.

Στην ερώτηση του Αρναούτογλου αν πιστεύει στον Θεό είπε συγκινημένος: «Πιστεύω πάρα πολύ στο Θεό, γιατί έχω νιώσει το άγγιγμά του. Ζω από θαύμα. Έζησα από θαύμα εκείνη την ημέρα και αυτή τη στιγμή είμαστε εδώ και μιλάμε επειδή συνέβη ένα θαύμα. Πιστεύω πολύ και βαθιά. Ηταν μία άμορφη μάζα το αυτοκίνητο που βρέθηκα εγκλωβισμένος μέσα για δέκα λεπτά. Κόψανε τις λαμαρίνες για να με βγάλουν Η παραμόρφωση της καμπίνας ήταν τέτοια που οι πραγματογνώμονες και οι ειδικοί είπαν ότι δεν βγαίνει ζωντανός άνθρωπος από τη θέση του συνοδηγού που ήμουνα εγώ. Ήταν τόσο σφοδρή σύγκρουση και ήταν τόσα πολλά αυτά που θα μπορούσαν να είχαν γίνει και δεν έγιναν! Ήταν της Αγίας Φιλοθέης εκείνη την ημέρα  - μεγάλη της η χάρη - και κάθε χρόνο εκείνη την ημέρα τη γιορτάζω σαν γενέθλια και ανάβω κερί στην Αγία Φιλοθέη». 

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε αφήσει τις σπουδές του στην ΑΣΟΕ για το τραγούδι και μετά από 17 χρόνια πήρε το πτυχίο του. Είχε αφήσει 8 μαθήματα και όταν είχε το ατύχημα βρήκε τον απαραίτητο χρόνο που χρειαζόταν για να διαβάσει και να πάρει το πτυχίο του. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποφοίτησε από το τμήμα Μάρκετινγκ και στην ορκωμοσία του βρέθηκαν τα αγαπημένα του πρόσωπα που είχαν πολλούς λόγους να γιορτάσουν. Ο Ηλίας Βρεττός είπε ότι θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά, ενώ πρόσφατα ανοιξε και μία νέα επιχείρηση, ένα κομμωτήριο. 

τροχαίοΗλίας Βρεττός