Lifestyle|05.04.2021 12:33

Χάρης Σώζος: Το τροχαίο μετά τις Άγριες Μέλισσες - Έσπασα 6 πλευρά και τρύπησε ο πνεύμονας

Newsroom

Ο ηθοποιός Χάρης Σώζος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» το πρωί της Δευτέρας (05/04) και αναφέρθηκε στον ρόλο του «Θέμελη» στις «Άγριες Μέλισσες» αλλά και για στο τροχαίο ατύχημα που είχε προ ημερών με τη μηχανή του. Ο ηθοποιός είπε ότι ο ρόλος του στις «Μέλισσες» ήταν για συγκεκριμένα επεισόδια, αλλά αν δεν είχε συμβεί το τροχαίο υπήρχε περίπτωση να συνεχίσει στο σίριαλ του ΑΝΤ1. Για τη δολοφονία του Θέμελη από τον Δούκα στο σίριαλ και τη δικαίωση του πατέρα της Δόμνας και του Μελέτη, ο ηθοποιός είπε: «Δεν ξέρω αν θα βρει τη δικαίωση ο νεκρός Θέμελης, γιατί δεν μπορώ να είμαι μέσα στο μυαλό των συγγραφέων.

Ο Χάρης Σώζος ανέφερε ακόμα ότι ένας ηθοποιός μπορεί να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας: «Εγώ τόσα χρόνια έχω κρατήσει την προσωπική μου ζωή, αρκετά προφυλαγμένη και δεν χρειάζεται να βγαίνει σε δημόσια φόρα».

Αναφορικά με το τροχαίο του είπε: «Είχα ένα τροχαίο. Ευτυχώς είμαι αρκετά καλά. Τώρα είμαι στη φάση της ανάρρωσης και είναι ίσως αυτό που θα "ευχόμουνα" να πάθω σε ένα ατύχημα. Δηλαδή να είναι τόσο ελαφριά τα συμπτώματα. Έσπασα 6 πλευρά, τρύπησε λίγο πνεύμονας, αλλά θα μπορούσα να είναι πολύ χειρότερα. Ευχαριστώ τον Θεό που σώθηκα».

Ο Χάρης Σώζος κινούνταν με τη μοτοσυκλέτα του, το μεσημέρι του Σαββάτου (23/1) στην περιοχή του Παγκρατίου, όταν ένα αυτοκίνητο πέρασε ένα φανάρι που αναβόσβηνε πορτοκαλί και τον χτύπησε, πετώντας τον στον αέρα. Αρχικά, το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Γεννηματά», αλλά επειδή είναι κέντρο αναφοράς για τον κορονοϊό και δεν υπήρχαν διαθέσιμοι γιατροί, τελικά μεταφέρθηκε στο «Σισμανόγλειο». Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του ήταν η σύζυγός του Μελίνα Μαρνέλου.

τροχαίοΆγριες μέλισσεςΧάρης Σώζος