Lifestyle|05.04.2021 21:56

Survivor 4: Ο «προεδρικός» λόγος του Αλέξη Παππά φέρνει νέους καβγάδες στον Άγιο Δομίνικο

Newsroom

Δύο νέες ομάδες μπαίνουν στο στίβο μάχης διεκδικώντας την ασυλία. Μπλε και Κόκκινοι πρέπει να βρουν νέες ισορροπίες χωρίς να επηρεαστεί η απόδoσή τους. Η παραγωγή του «Survivor 4» ανακάτευσε για ακόμα μία φορά την... τράπουλα του ριάλιτι, αλλάζοντας τη σύνθεση των ομάδων, γεγονός που προκάλεσε σύγχυση και στεναχώρια σε κάποιους παίκτες.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Λιανός για νέες ομάδες: Ο πρώτος αγώνας ήταν κάπως, μετά έγινε χαμός στο Survivor

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τα νέα δεδομένα, ενώ στο συμβούλιο του νησιού οι τόνοι ανεβαίνουν με πρωταγωνιστές τον Κώστα Παπαδόπουλο και τον Αλέξη Παππά. Ο ηθοποιός που «μετακόμισε» στην καλύβα των κόκκινων, φάνηκε να αναλαμβάνει ρόλο προέδρου και να βγάζει λόγους μπροστά στους συμπαίκτες του.

«Θεωρώ πως σε ό,τι έχει προηγηθεί καλό είναι να βάλουμε μια τελεία. Από εδώ και πέρα ξεκινάει ένα καινούργιο βιβλίο και όχι μια καινούργια σελίδα» υπογράμμισε ο Αλέξης Παππάς, προκαλώντας την αντίδραση του Νίκου Μπάρτζη. «Εγώ αυτά που λέει δεν τα ακούω. Δεν αλλάζω καμιά σελίδα» σχολίασε ο 26χρονος αγρότης, για να πάρει αμέσως μετά την απάντηση: «Αυτό που λέω δεν έχει να κάνει με το δικό μου παρελθόν και το δικό σου. Εσύ γιατί παίρνεις αξία τώρα;»

Αργότερα, ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στην κάμερα του «Survivor» και ήταν ιδιαίτερα καυστικός με τον Αλέξη, λέγοντας ότι «ξεκινάει ο πρόεδρος, ο σατανάς, όχι ο πρόεδρος».

Διαβάστε επίσης: Τριαντάφυλλος: Αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor 4; - Τι αποκάλυψε η σύζυγός του

Αλέξης ΠαππάςSurvivorSurvivor 4