Lifestyle|07.04.2021 19:43

Survivor 4: Καρολίνα και Ηλίας κοιμούνται μαζί - Τι απαντά ο φίλος της παίκτριας

Newsroom

Στην εκπομπή «Love It» έκανε τις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρηση της από το «Survivor 4» η Μαριάνθη Κάσδαγλη. Η 29χρονη πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έκανε αρκετές αποκαλύψεις για τα τεκταινόμενα στον Άγιο Δομίνικο. Η ίδια, μάλιστα, ανέφερε ότι ο Ηλίας Μπόγδανος και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα κοιμούνται μαζί και όπως φαίνεται υπάρχει μια συμπάθεια μεταξύ τους. «Ο Ηλίας πιστεύω ότι ξεχωρίζει σαν ψυχή και σαν άνθρωπος, αλλά θεωρώ ότι τον έχουν τραβήξει οι υπόλοιποι, η Καρολίνα ειδικά που κοιμούνται και μαζί».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Τριαντάφυλλος «εναντίον» Αλέξη Παππά - Οι υποψήφιοι για αποχώρηση και το «αγκάθι» του ριάλιτι

Το πρωί της Τετάρτης (7/4), ο Ηλίας Ζωτάϊ, ο οποίος είναι φίλος με την Καρολίνα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και τόνισε ότι δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό, παρά μόνο μια γλυκιά φιλική σχέση. «Η Καρολίνα είναι ένας άνθρωπος που δένεται με ανθρώπους, ανεξαρτήτου φίλου. Με τον Ηλία είναι κοντά γιατί έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης, όπως με τον Κόρο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Όταν δεν έχεις κινητό ή τηλεόραση, έρχεσαι πιο κοντά με κάποιους ανθρώπους.

Εγώ πολλές φορές έχει τύχει να κοιμηθώ με φίλους μου και την επόμενη μέρα να ξυπνήσουμε αγκαλιά. Αυτό δεν σημαίνει κάτι. Το βράδυ, στη ζούγκλα, αν πιάσεις το δαχτυλάκι κάποιου, επίσης, δεν σημαίνει κάτι. Θα μπορούσε να σημαίνει κάτι, αλλά και δεν θα μπορούσε. Αυτό που βλέπουμε είναι μία γλυκιά εικόνα. Δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα από μία μονάχα εικόνα» τόνισε ο φίλος της Καρολίνας.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Ο Γιώργος Λιανός «μαρτύρησε» την τελική τετράδα του ριάλιτι επιβίωσης

Ηλίας ΜπόγδανοςSurvivor 4Survivor