Lifestyle|08.04.2021 09:42

Survivor 4: «Ο Τζέημς λειτουργεί σαν κοράκι» λέει ο Αλέξης Παππάς - Αποχώρησε η Χριστίνα Κεφαλά

Newsroom

Αρκετές εντάσεις και ίντριγκες είχε το τελευταίο συμβούλιο της εβδομάδας στο «Survivor 4». Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστές ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς, ο Τζέης Καφετζής και ο Κώστας Παπαδόπουλος. Όλα, όμως, ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Αλέξη Παππά, ο οποίος κατηγόρησε τον Ηλία Μπόγδανο και τον Τζέημς Καφετζή για «μαγείρεμα» ψηφοφοριών.

Ο Ηλίας με την σειρά του και σε χαμηλούς τόνους αρνήθηκε την οποιαδήποτε κατηγορία και βρέθηκε σε μια αντιπαράθεση με τον ηθοποιό. Οι παίκτες εξήγησαν στον Ηλία πως ο Αλέξης δεν «τα έχει βάλει» μαζί του, αλλά θεωρεί πως τον υποκινεί ο Τζέημς για όλα αυτά που συμβαίνουν.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Καρολίνα και Ηλίας κοιμούνται μαζί - Τι απαντά ο φίλος της παίκτριας

Νωρίτερα, ο Αλέξης Παππάς είχε δηλώσει στην κάμερα του «Survivor» πως «ο Ηλίας με έδωσε χθες και ήταν αναμενόμενο. Το παρεάκι που κάνει με τον Τζέιμς θα του στοιχίσει πάρα πολύ. Ήδη ο Τζέιμς έχει αποδείξει ότι λειτουργεί σαν κοράκι. Θα σε δει όρθιο, θα περπατάς και μια μέρα εκεί που όλα είναι καλά και είσαι ανυποψίαστος, θα σε κάνει το θήραμα του. Θέλει μεγάλη προσοχή ο Τζέιμς. Κόβει έδαφος, μετά φτάνει στα παπούτσια, μετά κόβει αστραγάλους και σιγά σιγά τεμαχίζει» πρόσθεσε ο ηθοποιός και παίκτης της μπλε ομάδας στο Survivor. «Μεγάλη προσοχή στον Τζέιμς γιατί αυτός θα είναι το μεγάλο αγκάθι που δεν θα μπορεί κανένας μα κανένας να διώξει».

Αρνητικό κλίμα επικράτησε και μεταξύ του Τριαντάφυλλου και του Κόρο με τον πρώτο να κατηγορεί τον δεύτερο για συμμαχίες. Ο τραγουδιστής, μάλιστα, δήλωσε πως στα επόμενα επεισόδια οι τηλεθεατές θα δουν πράγματα και θαύματα, καθώς όπως υποστήριξε κάποιοι άνθρωποι δεν πατούν στα πόδια τους και χρειάζονται συμπαραστάτες, αναφερόμενος στον Κόρο. Η απάντηση του συμπαίκτη του ήταν ότι απλώς κάνει παρέα με τα άτομα που θέλει: «Άλλοι πατάνε στις μύτες τους. Εγώ έχω τις φιλίες μου εδώ, δεν υποκρίνομαι. Με αυτούς που τα έχω και είμαι καλά, έχουμε φτιάξει το καλυβάκι μας και περνάμε ωραία».

Από την άλλη, ο Κώστας Παπαδόπουλος αγανάκτησε λέγοντας πως δεν αντέχει πια τους τσακωμούς και ότι οι συμμαχίες είναι μία μορφή ελευθερίας του λόγου και τίποτα περισσότερο. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως από το «Survivor 4» αποχώρησε η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία δήλωσε ότι ήθελε να παραμείνει περισσότερο στο παιχνίδι.

Ποια είναι η Χριστίνα Κεφαλά

Η 28χρονη Χριστίνα Κεφαλά έχει σπουδάσει Θεολογία ωστόσο αυτός ο χώρος δεν ήταν κάτι που την εξέφραζε. Τα παιδικά της χρόνια παραδέχεται πως ήταν δύσκολα μιας και η οικογένεια της ήταν «στρυμωγμένη» οικονομικά. Στα 25 της αποφάσισε να μείνει μόνη της. Για να τα καταφέρει χρειάστηκε να κάνει τρεις δουλειές και ακόμα παλεύει για να σταθεί γερά στα πόδια της.

T

Έχει εργαστεί στο παρελθόν ως φωτομοντέλο, σε χώρους εστίασης και ως manager σε ναυτιλιακή εταιρεία με ειδικότητα στα σκάφη αναψυχής. Από μικρή έκανε κολύμπι και βόλεϊ, συμμετέχοντας με ομάδες σε τοπικούς αγώνες. Έχει ασχοληθεί με τον χορό -μοντέρνο και παραδοσιακό- και με αθλήματα στίβου. Γυμνάζεται σε καθημερινή βάση, κάνοντας pilates, cross fit, και kangoo jumps.

T

Η Χριστίνα Κεφαλά είχε γίνει ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks» στον ΣΚΑΪ. Ήθελε να κερδίσει το έπαθλο του «Survivor» για να κυκλοφορήσει τη δική της σειρά με αθλητικά ρούχα.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Ο Γιώργος Λιανός «μαρτύρησε» την τελική τετράδα του ριάλιτι επιβίωσης

ΤριαντάφυλλοςSurvivor 4SurvivorαποχώρησηΑλέξης Παππάς