Lifestyle|20.04.2021 14:32

Εύη Δρούτσα: Ο Τριαντάφυλλος έκανε όλη την καριέρα της Θεοδωρίδου

Newsroom

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» συνάντησε την Εύη Δρούτσα, η οποία μίλησε για την Ελένη Φουρέιρα και την κριτική επιτροπή του «House of Fame». «Η Φουρέιρα δεν μου αρέσει ως παρουσιάστρια. Μία παρουσιάστρια πρέπει να έχει τόσο μεγάλη προσωπικότητα, να ρίχνει το φαρμάκι της την ώρα που χρειάζεται, να κρατάει την παράσταση και να φέρνει τα νούμερα» υπογράμμισε η γνωστή στιχουργός και πρόσθεσε: «Ανακάλυψα έναν Φοίβο με ένα μεγάλο ταλέντο θεατρικό. Ο Φοίβος είναι πάρα πολύ καλός. Ο Γιάννης Πλούταρχος, παραδόξως, δεν είναι κακός, είναι πιο λίγος. Αλλά για τον Γιάννη είναι καλός. Η Καιτούλα είναι το καλό παιδί».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος καταρρέει και ο Τζέημς καλεί πριβέ συμβούλιο στο δάσος

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως ο «Παλιόκαιρος» ήταν ένα τραγούδι αρχικά έδωσε στην Καίτη Γαρμπή, η οποία το απέρριψε και αργότερα το τραγούδησε ο Πασχάλης Τερζής, ενώ αναφέρθηκε και στην κόντρα της με τον Γιώργο Θεοφάνους. «Με είχε στεναχωρήσει για κάτι προσωπικό. Ακόμα δεν έχει λυθεί. Μου έχει κάτσει». Προσέθεσε, επίσης, ότι έχουν προσπαθήσει να αντιγράψουν τραγούδια της και μάλιστα υπάρχουν υποθέσεις που έχουν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη και έληξαν υπέρ της.

Τέλος, η Εύη Δρούτσα αποκάλυψε πότε και πώς γνώρισε τον Τριαντάφυλλο. «Έχω έβγαλα τον Τριαντάφυλλο στο τραγούδι. Με πήρε ο Γιαρμενίτης και μου λέει: "Ήρθε ένας τραγουδιστής από τη Ρόδο, είναι 16 ετών, με κατσαρό μαλλί και ψηλά τακούνια". Είπα στον Παντζή ότι "σου στέλνω ένα στίχο που λέει βλέπω κάτι όνειρα" για ένα καινούργιο παιδάκι. Έγραψα το "Βλέπω κάτι όνειρα" χωρίς να τον έχω δει ποτέ μου τον Τριαντάφυλλο. Πήγα στην εταιρεία και είδα ένα παιδί με ένα τακούνι και του είπα: "Πώς περπατάς; Θα πέσεις κάτω!". Κανένας δεν ξέρει ότι ο Τριαντάφυλλος τότε έριξε την Ελλάδα κάτω. Είναι φοβερός συνθέτης. Έκανε όλη την καριέρα της Θεοδωρίδου. Τότε η Νατάσα δεν ήταν τίποτα και ο Ντάφι ήταν εκεί πάνω».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4 ανατροπή: Τρεις παίκτες επιστρέφουν στο ριάλιτι - Το έπαθλο σε βίλα όνειρο

ΤριαντάφυλλοςΕύη ΔρούτσαΝατάσα ΘεοδωρίδουSurvivor 4Survivor