Lifestyle|20.04.2021 16:04

Σίσσυ Χρηστίδου: Ήταν δεδομένο ότι θα βαπτίσω το παιδί της Χριστίνας Κοντοβά

Newsroom

Η κάμερα της εκπομπής «Love it» βρέθηκε στα παρασκήνια του «Έλα, Χαμογέλα» του OPEN και η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να μετακομίζει από την πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου στην αντίστοιχη καθημερινή. «Δε ξέρω ποιος μίλησε αλλά εμένα το Σαββατοκύριακο μου αρέσει πάρα πολύ. Το καθημερινό είναι άλλου τύπου αρένα γιατί τρέχει με την καθημερινότητα από μέρα σε μέρα. Ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν είναι στους στόχους μου το καθημερινό». 

Παράλληλα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη Χριστίνα Κοντοβά και στην υιοθεσία που θα κάνει, αλλά και στην απόφαση να βαπτίσει εκείνη το παιδάκι από την Ουγκάντα. «Εδώ και χρόνια λέγαμε με τη Χριστίνα πως αν γίνει ποτέ μητέρα θα το βαφτίσω εγώ. Θα δείτε τι θα γίνει». 

Στη συνέχεια, ο Παύλος Σταματόπουλος δήλωσε ότι δεν έχει καμία πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη, σχετικά με τη νέα της εκπομπή. «Δεν έχω μιλήσει στο τηλέφωνο μαζί της. Είναι καλό ή κακό αυτό; Δεν θα είμαι η προτεραιότητα της Ελένης, αφού έχω μια συνεργασία που κυλά. Τώρα, μου έχεις βάλει φιτιλιές. Μήπως να πάρω από μόνος μου;»

Διαβάστε επίσης: Στο… στόχαστρο του MEGA η Ελεονώρα Μελέτη - Ο όρος που έθεσε η Μενεγάκη για την εκπομπή της

Έλα χαμογέλαΕλένη ΜενεγάκηΧριστίνα ΚοντοβάΣίσσυ Χρηστίδου