Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για το «X Factor» (vid)
NewsroomΠυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα του «X Factor», την οποία θα απολαύσουμε τον επόμενο μήνα.
Ο Παύλος Σταματόπουλος μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» αποκάλυψε πως το μουσικό talent show του Open ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα μέσα με τέλη Φεβρουαρίου και στην παρουσίαση των backstage έκλεισε η Έβελυν Καζατζόγλου.
Κεντρική παρουσιάστρια θα είναι η Δέσποινα Βανδή, ενώ για την κριτική επιτροπή έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, όπως του Αντώνη Ρέμου, αλλά και της Πάολας.
Επίσης, πιθανολογείται να βρεθεί στην κριτική επιτροπή και ο Γιώργος Μαζωνάκης, ενώ υπάρχουν συζητήσεις και με τον Χρήστο Μάστορα.
Ακόμη, ο γνωστός δημοσιογράφος σημείωσε ότι η Τάμτα κατά πάσα πιθανότητα δε θα είναι στην κριτική επιτροπή λόγω των υποχρεώσεων της στη Eurovision, αφού θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο.
- Βίντεο ντοκουμέντο με το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή: Η στιγμή της φονικής σύγκρουσης
- Ομαδικός βιασμός 17χρονης στα Χανιά: «Έγινε με τη θέλησή της, θέλει να βγάλει χρήμα» - Τι ισχυρίζονται οι κατηγορούμενοι
- Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: «Τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε στη Μόσχα για επείγουσα χειρουργική επέμβαση» λέει η Daily Mail
- Όσκαρ 2026: Θρίαμβος για το «One Battle After Another» και αιχμηρά σχόλια από τον Conan O’Brien