Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για το «X Factor» (vid)
NewsroomΠυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα του «X Factor», την οποία θα απολαύσουμε τον επόμενο μήνα.
Ο Παύλος Σταματόπουλος μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» αποκάλυψε πως το μουσικό talent show του Open ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα μέσα με τέλη Φεβρουαρίου και στην παρουσίαση των backstage έκλεισε η Έβελυν Καζατζόγλου.
Κεντρική παρουσιάστρια θα είναι η Δέσποινα Βανδή, ενώ για την κριτική επιτροπή έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, όπως του Αντώνη Ρέμου, αλλά και της Πάολας.
Επίσης, πιθανολογείται να βρεθεί στην κριτική επιτροπή και ο Γιώργος Μαζωνάκης, ενώ υπάρχουν συζητήσεις και με τον Χρήστο Μάστορα.
Ακόμη, ο γνωστός δημοσιογράφος σημείωσε ότι η Τάμτα κατά πάσα πιθανότητα δε θα είναι στην κριτική επιτροπή λόγω των υποχρεώσεων της στη Eurovision, αφού θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο.
- Έκρηξη και φωτιά στο εργοστάσιο της «Βιολάντα» στα Τρίκαλα - 6 τραυματίες, 5 αγνοούμενες γυναίκες
- Γρίπη: Οι πιο επικίνδυνες μέρες για μετάδοση - Συνεχίζουν να πνίγονται τα νοσοκομεία
- Το απόλυτο asset του μέλλοντος: Γιατί το φαγητό θα αξίζει περισσότερο από το χρήμα
- Οι γαλάζιες αντιδράσεις για την τροπολογία για την Κεφαλογιάννη, η Mercosur που διχάζει τη ΝΔ και η Διαμαντοπούλου που αφήνει ανοικτή πόρτα στη Δεξιά