Lifestyle|14.01.2019 15:51

Τεό Νιάρχος: Φωτογραφίζει γυμνή τη σύντροφό του στην Ανταρκτική! (pics)

Newsroom

Στο πρόσωπο ενός γόνου ελληνικής εφοπλιστικής οικογένειας, του Τεό Νιάρχου, βρήκε τον έρωτα η Γαλλίδα καλλονή και κατάφερε να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Άγγλο τραγουδιστή Χάρι Στάιλς.

Ο λόγος για την Καμίλ Ρόου, που στις 7 Ιανουαρίου έκλεισε τα 29 της χρόνια και γιόρτασε τα γενέθλια της στην Ανταρκτική, με τον σύντροφό της να της ετοιμάζει ένα πάρτι έκπληξη σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Secret». 

Το πολυτελέστατο σκάφος είχε τα πάντα. Ακόμα και τζακούζι, το οποίο χρησιμοποίησαν μαζί, αλλά και ξεχωριστά, ώστε να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες. Ο Τεό ήταν τόσο οργανωμένος που «έφτιαξε» ακόμα και καπέλα με την ημερομηνία του ταξιδιού τους. 

T

Ο Έλληνας κληρονόμος που φέρει το επίθετο ενός παγκόσμιου θρύλου, γεννήθηκε στις 3 Απριλίου του 1991 στη νότιο Γαλλία και είναι γιος του Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτόρια Γκίνες. Αδέλφια του είναι ο Σταύρος Νιάρχος, η Ευγενία που διαπρέπει πλέον στον σχεδιασμό κοσμημάτων και η μικρότερη Ηλέκτρα. 

Το ζευγάρι ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και, παρόλο που δεν επιχειρούσε δημόσιες εμφανίσεις, η σχέση τους δεν έμεινε για καιρό κρυφή. Η απόφαση και των δύο να μοιραστούν τον έρωτα τους στα social media αποδεικνύει πως δεν πρόκειται απλά για μια περιπέτεια. 

σχέσηέρωταςinstagramΤεό Νιάρχοςsocial media