Lifestyle|23.04.2021 10:39

Ανθή Σαλαγκούδη: Οι φήμες για εκπομπή στον ΣΚΑΪ και η πρόβλεψη για την τελική τριάδα του Survivor

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στο «Survivor 4», αλλά και για τα σχόλια που την ενόχλησαν, για τις αστείες εκφράσεις, αλλά και για το ποιος πιστεύει πως θα φτάσει στην τελική τριάδα του παιχνιδιού.

«Πήρα την απόφαση σε μία μέρα. Δεν σκέφτηκα τι θα γινόταν μετά. Λίγο η καραντίνα, λίγο κάποια πράγματα που δεν έκατσαν στη δουλειά, είπα να πάρω το ρίσκο. Σαν εμπειρία άξιζε πραγματικά τον κόπο. Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία, τέσταρα τον εαυτό μου και τα όρια μου. Ήταν ένας κόντρα ρόλος για μένα. Χαίρομαι πάρα πολύ που το δοκίμασα. Στην τελική τριάδα, βλέπω τον James Καφετζή, τον Ηλία Μπόγδανο και τον Νίκο Μπάρτζη» ανέφερε η ίδια και συνέχισε: «Ορισμένες φορές ένιωσα άβολα σε κάποιες συνεντεύξεις. Δεν γυρνάνε όλες οι ερωτήσεις γύρω από το Survivor. Με έβαζαν στη θέση να απολογηθώ για την οικογένειά μου. Ένιωθα ότι έπρεπε κάποια πράγματα να μπουν στη θέση τους. Ακούστηκαν τέρατα για μένα».

Τέλος, η δημοσιογράφος αποκάλυψε αν έχει κάνει συμφωνία να παρουσιάσει δική της τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια. «Θέλω να κάνω τις δικές πλατφόρμες διαδικτυακά, με δικό μου περιεχόμενο, για το κανάλι μου στο Youtube. Δεν είχαμε κάνει κάποια συμφωνία με τον ΣΚΑΪ για να κάνω δική μου εκπομπή».

Διαβάστε επίσης: Φαίη Σκορδά σε Ανθή Σαλαγκούδη: «Μου κάνεις προσωπική επίθεση» - Σε αμηχανία ο Γιώργος Λιάγκας

Survivor 4Ανθη ΣαλαγκούδηThe 2night showSurvivor