Lifestyle|23.04.2021 17:13

Νίκος Μουτσινάς: Μπέρδεψε τη Βανδή με τη Ματίνα Παγώνη - Η αμηχανία του παρουσιαστή

Newsroom

Ο Νίκος Μουτσινάς καθημερινά σχολιάζει την επικαιρότητα και ότι συμβαίνει στην τηλεόραση μέσα από την εκπομπή του με έναν δικό του μοναδικό τρόπο. Το μεσημέρι της Παρασκευής (23/4), την ώρα που τραγουδούσε τις «10 εντολές» σε παραλλαγή, μια φωνή από το τηλέφωνο τον έκανε να «παγώσει». Στην αρχή, νόμιζε ότι ήταν η Ματίνα Παγώνη, αλλά στην άλλη άκρης της γραμμής ήταν η Δέσποινα Βανδή.

«Ειλικρινά δεν έχω λόγια! Μόνο εσύ θα μπορούσες να το κάνεις αυτό. Να πάρεις τις "10 εντολές" μέσα στον κορονοϊό και να τους αλλάξεις τα φώτα» τον μάλωσε η Δέσποινα Βανδή, με τον παρουσιαστή να ρωτά: «αν δεν είσαι η Παγώνη τότε ποια είσαι;». H τραγουδίστρια απάντησε ότι «είμαι αυτή που λέει το αυθεντικό τραγούδι που μόλις διέλυσες» και ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Αυτές τις μέρες, η Δέσποινα Βάνδη βρίσκεται στο Ρέθυμνο για τα γυρίσματα του «My Greece». «Κάνουμε τεστ σε όλους, σε κάθε δραστηριότητα και μετά ξεκινάμε. Δεν έχω αισθανθεί έντονα την καραντίνα. Βρίσκομαι σε μία τρέλα. Δεν ξέρω που να πρωτοκοιτάξω. Φωνάζουν από τη δισκογραφική για άλλα πράγματα, ο Νίκος Κοκλώνης για άλλα και ο Κώστας Καπετανίδης για άλλα».

Διαβάστε επίσηςΝίκος Μουτσινάς: Επέστρεψε με μπλε μουστάκι και χωρίς τους Alcatrash - Ποιος πήρε τη θέση τους

Δέσποινα ΒανδήΜατίνα ΠαγώνηΝίκος Μουτσινάς