Lifestyle|24.04.2021 09:43

Έλλη Κοκκίνου: Το άσθμα, ο κορονοϊός και η νοσηλεία στην εντατική

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (23/4) η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, η οποία μίλησε ανοιχτά για το άσθμα που έχει από 3 ετών και κατά πόσο αυτό σχετίζεται με την προφύλαξή της από τον κορονοϊό.

Το πρόβλημα υγείας που την έχει ταλαιπωρήσει στο παρελθόν αποκαλύπτει η Έλλη Κοκκίνου, η οποία προφυλάσσεται αρκετά από τον κορονοϊό. «Έχω άσθμα από 3 χρονών. Έχω νοσηλευτεί πολλές φορές. Το 2001 είχα μπει νοσοκομείο για 3 βδομάδες και 3 μέρες μπήκα στην εντατική. Είχα πάθει λοίμωξη του αναπνευστικού, πνευμονία και πνευμοθώρακα. Μετά από αυτό επαβαρύνθηκε πάρα πολύ η κατάσταση που έχω από 3 ετών. Ένα απλό κρύωμα να περάσω, θα πρέπει να πάρω αντιβίωση μπορεί και κορτιζόνη για να μη νοσηλευτώ. Άρα όταν ένα απλό κρύωμα με κάνει να πάρω φαρμακευτική αγωγή βαριά, ένας τέτοιος ιος φαντάσου πόσο δεν πρέπει να μπει στον οργανισμό μου. Είμαι πάρα πολύ προσεκτική» είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης: Κορονοϊός - Έλλη Κοκκίνου: Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες, έχω βαρύ άσθμα

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε και για το πέρασμά της από τον επιχειρηματικό χώρο και τις σκέψεις της για το μέλλον, αλλά και το πώς την επηρέασε η μητρότητα. Ακόμα αποκαλύπτει και μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές στην πορεία της, και πώς τις αντιμετώπισε. «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η μέρα που έχασα τον μπαμπά μου και έπρεπε να πάω να δουλέψω» εξομολογήθηκε. Επιπλέον αναφέρθηκε στα άσχημα σχόλια που δέχτηκε όταν είχε πάρει 20 κιλά (λόγω θυροειδή), γεγονός που την οδήγησε σε κατάθλιψη.

Η Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε και στην κουμπάρα της, Τζένη Μπότση, η οποία πριν από λίγους μήνες κατήγγειλε τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη. «Η Τζένη είναι κουμπάρα μου, έχει βαφτίσει τον γιο μου. Το συμβάν της Τζένης το ήξερα πολλά χρόνια. Είμαι από τους ανθρώπους που είμαι κοντά της. Γνώριζα πόσο την πόναγε αυτό, ήταν μια πληγή μέσα της και όταν την έβλεπα να το καταθέτει δημόσια ένιωσα ότι ξαλάφρωσε» είπε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου.

Διαβάστε επίσης: Έλλη Κοκκίνου: «Η Τζένη Μπότση μού είχε πει για τη σεξουαλική παρενόχληση»

τραγουδίστριαΈλλη Κοκκίνουάσθμα