Lifestyle|27.04.2021 11:22

Survivor 4: Πρώτος υποψήφιος ο Κώστας Παπαδόπουλος - Ένταση μεταξύ Σάκη και Μαριαλένας

Newsroom

Για την πρώτη ασυλία πάλεψαν οι δύο ομάδες του «Survivor 4», το βράδυ της Δευτέρας (26/4). Έπειτα από έναν δύσκολο στίβο μάχης, την πολυπόθητη νίκη, με σκορ 10 - 8, κατόρθωσαν να πάρουν οι Κόκκινοι, στέλνοντας έτσι τους Μπλε στο Συμβούλιο του νησιού. Παράλληλα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχε έναν άσχημο τραυματισμό κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.

Η παίκτρια στο πάθος της να κερδίσει και να χαρίσει τον δεύτερο πόντο στην ομάδα της, παραπάτησε λόγω κεκτημένης ταχύτητας με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα και να μην μπορεί να σηκωθεί από τους πόνους. Αμέσως έτρεξε στο σημείο να την βοηθήσουν οι γιατροί της παραγωγής, αλλά και ο Σάκης Κατσούλης.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο επιχειρηματίας δήλωσε ότι «ακόμα ανησυχώ για τον τραυματισμό της Μαριαλένας. Μου λείπει από την ομάδα. Τα ξεσπάσματα είναι διαφορετικά, δεν μπορώ να είμαι κοντά της, όπως πριν. Ξέρω ότι θέλει το χρόνο της. Από εκεί και πέρα θα παραμείνω στην δική μου ομάδα, πέρα της Μαριαλένας που είναι το άλλο μου μισό και θα πω ότι χαίρομαι πολύ για τους συμπαίκτες μου και ήρθε η ώρα να πάμε κι εμείς λίγο πιο χαλαροί στο Συμβούλιο».

Όταν οι παίκτες έφτασαν στην καλύβα, ο Σάκης πλησίασε την 25χρονη γυμνάστρια για να καταλάβει γιατί έχει εκνευριστεί μαζί του. Εκείνη του εξομολογήθηκε πως την πείραξε η στάση του, καθώς δεν της έδωσε καμία σημασία σχετικά με τον τραυματισμό της. Η συζήτηση ανάμεσά τους έληξε χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί το τοπίο.

Η εξομολόγηση της Μαριαλένας για τη σχέση και τον χωρισμό με τον Σάκη

Νωρίτερα, η Μαριαλένα αποκάλυψε στους συμπαίκτες της πώς γνωρίστηκε με τον Σάκη Κατσούλη και ποιος χώρισε ποιον. «Όταν χώρισα με τον Σάκη τραβιόταν με τη Χριστίνα Κεφαλά. Εγώ του είχα κάνει σκηνικά όταν είχε μπει στο σπίτι μας. Πηγαίναμε για γάμο, ήμασταν οικογένειας για δύο χρόνια, Πάσχα, Χριστούγεννα μαζί. Είχε κάνει η Χριστίνα ένα giveaway με νύχια στο Instagram και ο κύριος τη φωτογράφισε στην πολυθρόνα μου. Και του στέλνω μήνυμα και του λέω: "αύριο έρχομαι να πάρω όλα μου τα πράγματα από το σπίτι και πες στην κοπέλα σου ότι δεν θα έχει πια πολυθρόνα να ποζάρει"».

Προτεινόμενος για αποχώρηση ο Κώστας Παπαδόπουλος

Η μπλε ομάδα βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να βγάλει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο «Survivor 4». Στο Συμβούλιο του νησιού για άλλη μία φορά δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι καβγάδες, με τον Ηλία να θίγει το θέμα της απομόνωσης των Τζέιμς και Νίκου από τους υπόλοιπους παίκτες στην παραλία.

Παράλληλα, η Μαριαλένα πέταξε διάφορες σπόντες για την ομάδα της, λέγοντας πως ζηλεύει το γεγονός ότι οι Κόκκινοι δείχνουν ενωμένοι και όχι η δική της ομάδα.

Στο κλείσιμο του επεισοδίου, ο Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει ότι ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους των συμπαικτών του, ενώ ο Παύλος Γαλακτερός θα κληθεί να ψηφίσει έναν εκ των Κόρο, Τζέιμς και Νίκο, καθώς έχει κερδίσει την ατομική ασυλία.

Διαβάστε επίσηςSurvivor 4: «Είχε παραγίνει το θέμα με τον Τζέημς, είχε κουράσει και εμένα» λέει ο Αλέξης Παππάς

SurvivorSurvivor 4Μαριαλένα ΡουμελιώτηΚώστας ΠαπαδόπουλοςΣάκης Κατσούλης